Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-11-2007, 19:23   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Casillas Real'den kopmuyor

Click the image to open in full size.
Casillas Real'den kopmuyor
Iker Casillas,Ada kulübüne olumlu yanıt veremeyeceğini açıkladı.
16 Kasım 2007 14:02
Iker Casillas, Tottenham Hotspur’un kendisiyle ilgilenmesinden memnun olduğunu fakat Ada kulübüne olumlu yanıt veremeyeceğini açıkladı.

İspanya milli takım kampında konuşan Iker Casillas, Premier Lig ekiplerinden Tottenham Hotspur’un kendisiyle ilgilenmesi hakkındaki sessizliğini bozdu. Real Madrid’in bir numarası, basına yaptığı açıklamada "Bu tür haberler görmek önemlidir. Bu tip haberlerin varlığı bizim iyi oynadığmızı gösterir. Fakat açık olan birşey var ki, Madrid’le olan anlaşmama sadık kalacağım. 8 yıldır buradayım ve buradan ayrılmak çok zor olur. Ailem, arkadaşlarım ve takımım Madrid’deyken buradan nasıl ayrılabilirim?" şeklinde konuştu.

Real Madrid altyapısından yetişen Casillas’ın Madrid temsilcisiyle 2011’e kadar anlaşması var ve bu da onu 30 yaşına kadar Real Madrid’de tutacak. Şimdilik kulübünde mutlu olan Casillas, Juande Ramos’un takımı Hotspurs’a transfer olmak istemediğini belirtti.


Casillas, Real Madrid’de Jerzy Dudek, İspanya milli takımındaysa Pepe Reina gibi dünyaca ünlü iki kalecinin önünde forma giyiyor.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla