Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-11-2007, 20:34   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Demirören İsviçre'ye gitti

Beşiktaş Kulübünün son dönemde sık sık gündemini oluşturan Vincente Del Bosque ve yardımcılarına verilecek olan tazminat konusunda son görüşme 19 Kasım Pazartesi günü İsviçre'de gerçekleştirilecek. Şimdiye kadar Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) ve İsviçre Federal Mahkemesi'nin Siyah Beyazlı kulüp aleyhine verdiği kararların yeniden tartışılacağı bu görüşme FIFA nezlinde yapılacak.
Bu görüşme öncesi son temasları yapmak için İsviçre'ye giden Beşiktaş Kulübü başkanı Yıldırım Demirören, bu ülkede bulunan Beşiktaş'ın avukatları ile görüşecek. FIFA yetkilileri ile de temaslarda bulunacak olan Demirören'in 19 Kasım'da yapılacak görüşmenin ardından Türkiye'ye dönmesi bekleniyor.
Ayrıca Beşiktaş'ın İstanbul'da bulunan avukatları da hazırladıkları 10'un üzerinde savunma dosyasıyla yarın İsviçre'ya giderek, Zürih'te bulunan Siyah Beyazlı kulübün diğer avukatları ile biraraya gelecekler. Haftasonu boyunca bu-son görüşme için çalışmalarda bulunacak olan avukatlar 19 Kasım pazartesi günü FIFA'nın organize ettiği özel görüşmede Del Bosque'nin avukatları ile karşılıklı olarak kozlarını paylaşacaklar.
Başkan Demirören'in veya Del Bosque'nin katılması beklenmeye bu son görüşme sonrası çıkacak karar 15 gün içerisinde belli olması ve her iki tarafa da tebliğ edilmesi bekleniyor.

16.11.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : DHA
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla