Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-06-2006, 08:15   #1
Axi_1903
 
Axi_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Talking Beckham'a eşek şakası

Beckham'a eşek şakası
2006 Dünya Kupası'nın favorilerinden İngiltere'nin yıldızı David Beckham, takım arkadaşı Rio Ferdinand'ın dozunu aşan televizyon şakasıyla büyük panik yaşadı

İngiltere Milli Takımı'nın ve Real Madrid'in ünlü orta saha oyuncusu David Beckham, milli takım arkadaşı Rio Ferdinand'ın azizliğine uğradı.
31 yaşındaki tecrübeli oyuncu, İngiltere'de ITV1 televizyon kanalına şaka programı hazırlayan Ferdinand'ın, "eşek şakasına" maruz kaldı. Mercedes arabası ve özel şoförüyle Manchester'da kaldığı Lowry Hotel'e gitmekte olan ünlü futbolcu, yolda telefonuna "kaçırıldığı" yönünde mesaj gelmesi üzerine paniğe kapıldı. Manchester'ın en işlek caddesi Moss Side'da otomobil kırmızı ışıkta durmak üzere olduğu sırada arabadan atlayarak arabaların arasından hızla koşmaya başladı. Bu sırada, Beckham'ın şoförü rolünde arabayı kullanan Ferdinand da takım arkadaşının peşinden kovalamaya başlayınca iyice panikleyen Beckham, kovalayan kişinin Ferdinand olduğunu anlayınca rahat bir nefes aldı. Yüzündeki korku uzun süre kaybolmayan Beckham'ın şoku atlatması zaman alırken, Ferdinand, olayı tatlıya bağlamak için yıldız futbolcudan defalarca özür diledi.
2002 yılında eşi Beckham ve çocukları Brooklyn ile Romeo'nun başından geçen kaçırılma olayı sonrası bu konuda oldukça hassaslaşan Beckham'a Ferdinand'ın yaptığı bu şaka İngiltere'de de büyük tepki aldı.
__________________
Ölümle Yaşamı Ayıran Çizgi, Siyahla Beyazı Ayıramaz ki..
Axi_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla