Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-11-2007, 01:11   #2
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
‘Karhane’den sonra Döngel Medya çekiliyor

Necef Uğurlu’nun ‘Döngel Karhanesi’ adlı filminin ardından sırada ‘Döngel Medya’ var. Önümüzdeki yıl çekimlerine başlanacak filmin kadrosu için siyaset, ekonomi ve medya dünyasından sürpriz isimler düşünülüyor.

Click the image to open in full size.


“Batık İşletmeleri Kurtarma Fonu’nun (BİKUF) bilmeden bir geneleve el koyması ve burayı kârlı hale getirme çabasının” anlatıldığı “Döngel Karhanesi”nden sonra bir televizyon kanalına el konulmasını konu alan “Döngel Medya”nın çekimlerine önümüzdeki yıl başlanacak.

Senarist Necef Uğurlu, devletin içi boşaltılmış kurumlara el koyması meselesinin kendisine çok cazip geldiğini belirterek, bu kez de BİKUF’un ulusal yayın yapan bir televizyon kanalına el koyması sonrası gelişen olayları beyazperdeye aktaracaklarını söyledi. Uğurlu, “Bir televizyon kanalı sağanağı içindeyiz. Hayretlere mucit olan bu durum dünyada da dikkatle izleniyor. Televizyon kanallarına sürekli alıcılar çıkıyor. Neredeyse gazetede ‘ihtiyaçtan satılık televizyon kanalı’ ilanı verilecek. Devletin batık işletmelerle ilişkisi birinci derecede önem taşıyor. Sürekli batan özel sektörü devletin kurtarmasını bekliyoruz” dedi.

BİKUF memurunu yine Ahmet Uğurlu’nun canlandıracağını belirten Uğurlu, filmin konusunu kısaca şöyle anlattı:

“BİKUF, bu kez 11 kişiye satılan bir televizyon kanalına, ‘Döngel Medya Grubu’na el koyuyor. Ancak buranın ‘Döngel Karhanesi’nden beter bir yer olduğunu bilmiyor. BİKUF’un burayı, televizyon kanalını reyting alır bir duruma getirmesi gerekiyor ki, çok paraya satılsın, mağdurların borcu ödensin. İhaleye dünyanın dört bir yanından yabancı kuruluşlar geliyor. Türklerin bir televizyonu ihale ile satacağını duyan Afrika kabilelerinden gelenler var, Japonya’dan, Malezya’dan gelenler var. İhale aşamasında işler karışıyor.”

Filmin çekimlerine 2008 yılının Nisan ayında başlanacağını belirten Uğurlu, filmin önümüzdeki yıl vizyona girmesini hedeflediklerini söyledi. Uğurlu, oyuncu seçiminin devam ettiği filmin kadrosuna siyaset, ekonomi ve medya dünyasından da birçok sürpriz ismin katılacağını ifade etti.
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline   Alıntı ile Cevapla