Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-06-2006, 08:38   #1
havali_cocuk
 
havali_cocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İtalya Bambaşka!!!

Hepsi yıldız
Click the image to open in full size.İtalya, kaliteli futbolcularıyla dikkat çekiyor


Gök Mavililer, 1982’deki şampiyonluktan sonra ilk kez bu kadar iddialılar. Buffon Nesta, Gattuso, Pirlo, Del Piero ve İnzaghi gibi oyuncularla çok iş yapacaklardır


UMUTLU GELİYORLAR
1982’DE İspanya’da yapılan Dünya Kupası’nda, finalde Almanya’yı 3-1 yenerek şampiyon olan İtalya, o günden bu yana ilk kez bu kadar şampiyonluk için umut dolu. Gerçi 1994’te final oynayıp Brezilya’ya penaltılarla yenilerek kupayı kaybettiler ama turnuva öncesini düşünürsek ilk kez bu kadar iddialı geliyorlar.


YILDIZLAR TOPLULUĞU
TAKIMDA yıldız aramak boşuna. Çünkü hepsi yıldız futbolcu. Buffon gerçekten harika bir kaleci. İtalya’nın en büyük kozu. Savunmanın göbeğinde yer alan Nesta ve Cannavaro her takımın kıskandığı bir ikili. Orta sahada Gattuso, Pirlo, Perrotta, Camoranesi gibi son derece son derece dinamik oyuncular bulunuyor.


GOLCÜLER ÇOK KLAS
FORVETE gelince... Alessandro Del Piero, Luca Toni, Flippo İnzaghi ve Alberto Gilardino gerçekten çok klas isimler.Bu forvet dörtlüsünden bir tanesi bile gününde olursa vay rakip takımın haline!.. Yarı final, final ya da şampiyonluk... İtalya’nın alacağı dereceler muhtemelen bunlar olur.


---------------------------------------------------------------

FORZA ITALIA
__________________

Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .!
havali_cocuk Ofline