Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-11-2007, 10:31   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sinan Engin Sergen'i istiyor

Beşiktaş Genel Menajeri, 35'lik yıldızın alınmasını önerdi. Sağlam'ın veto ettiği Sergen için Eskişehir Başkanı Hatipoğlu da "5 milyon dolara bile olmaz" dedi.

Vatan gazetesinin haberine göre, devre arasında takıma takviye yapmayı lanlayan Beşiktaş'ta Sergen Yalçın gündeme geldi ama iki taraftan veto yedi. Genel Menajer Sinan Engin'in Başkan Yıldırım Demirören'le yaptığı görüşmede "Takımda lider oyuncu eksikliği var. Sergen gelirse iyi bir kaptan olur. İlk 11'de oynaması önemli değil. Sonradan girip bize maç kazandırabilir" demesinin ardından siyah-beyazlılar, 35 yaşındaki futbolcu için zemin yokladı. Eskişehirspor Kuşübü başkanı Hatipoğlu şampiyonluğu hedeflediklerini belirterek, "Sergen'i 5 milyon dolar getirseler de satmayız" yanıtını verdi.
SAĞLAM DA İSTEMEDİ
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da karşı çıktığı Sergen'in dün Ümraniye Tesisleri'ne gelmesi ise hareketlilik yarattı. Lig A ekibi Eskişehirspor'da oynayan tecrübeli ismin arka adelesindeki yırtık nedeniyle tesislere geldiği ve 2 hafta oynayamayacağı belirtildi.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla