Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-11-2007, 19:17   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Lampard formasına kavuştu

Click the image to open in full size.
Lampard formasına kavuştu
Lampard Viyana’da Avusturya'yı 1-0 yendikleri maçta,galibiyetin mimarlarındandı.
17 Kasım 2007 16:03
Chelsea'nin yıldızı Frank Lampard dün gece Viyana’da oynanan ve Avusturya'yı 1-0 yendikleri maçta, galibiyetin mimarlarından olduğu için sevinçliydi.

Peter Crouch’un ilk yarıdaki kafa golü, 2008’in ev sahiplerinden Avusturya’yı yıkmaya yetti. Gareth Barry’den formasını kapan Frank Lampard, tekrar ilk 11’de olduğu için mutluydu. İngiliz futbolcu maçın ardından, “Chelsea’de iyi oynadığımı düşünüyorum, milli takım adına oynamayı ise her zaman çok istemişimdir. İlk yarıdaki güzel oyunumuz maçı almamıza yetti. İkinci yarı maçı koparabilseydik daha iyi olurdu,” diye konuştu.

İngiltere adına bu galibiyetin tek üzücü tarafı ise Michael Owen’ın sakatlanması oldu. Golcü futbolcu yaklaşık 1 ay süreyle forma giyemeyecek. Bu durumda İngiltere Hırvatistan karşısına Owen’sız çıkmak zorunda kalacak. Lampard, bu konu hakkında da görüşlerini belirtti:

“Michael bizim için büyük bir kayıp çünkü o büyük maçların adamı. Ancak onun yerini alabilecek oyuncularımız var. Peter [Crouch] bu gece neler yapabileceğini bir kez daha kanıtladı. Jermain Defoe de sağlam oyunuyla hazır olduğunu gösterdi. Çarşamba gününe kadar sadece dua edebileceğiz.”

İsrail bugün Rusya’dan puan koparabilirse ve Çarşamba günü İngiltere de Hırvatistan’ı yenerse hem İngilizler hem Euro 2008’e adını yazdıracak hem de Steve McClaren üzerindeki baskılardan kurtulmuş olacak.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla