Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-06-2006, 09:03   #1
havali_cocuk
 
havali_cocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kanal 1 kupaya çok iddialı hazırlanıyor.

Almanya’da yapılacak 2006 Dünya Kupası finallerini naklen yayınlayacak olan Kanal-1 Televizyonu, kupaya iddialı hazırlanıyor.
Finallerin başlamasından itibaren günde 6 saatlik “Dünya Kupası” programı verecek olan Kanal-1, tüm maçları yayınlamayı planlıyor. Spor Müdürü Gökhan Telkenar’dan aldığımız bilgiler, kupa finallerinin izleyicilere çok farklı yansıtılacağının sinyallerini veriyor. Telkenar, bugüne kadar yapılanlardan farklı olarak, günün en önemli maçının Ümit Aktan’ın farklı yorumlarıyla ve bir tiyatro sanatçısının katılımıyla ekranlara getirileceğini, ayrıca canlı bağlantılar, futbolla ilgili çizgi filmler ve Dünya Kupası tarihine yönelik programlar da yayınlayacaklarını söyledi.
Kanal-1, her gün “Kupaya Doğru” programıyla takımların istatistik bilgilerini, yıldızlarını ve yıldız adaylarını ekranlara taşırken, maçları da ünlü spikerler anlatacak. Bu amaçla çok sayıda spiker ve yorumcu transfer edildi. Maçlar; Gökhan Telkenar, Okay Karacan, Güntekin Onay, Ümit Aktan, Aykut İnce, Emre Tilev ve Onur Yıldız’ın anlatımlarıyla ekranlara gelirken; Fatih Terim, Şenol Güneş, Mustafa Denizli, Hıncal Uluç, Ömer Üründül ve Ahmet Çakar da yorumlarıyla yayınlara destek verecek. Son iki aydır Türkiye genelinde frekans güçlendirme çalışmaları yaptıklarını belirten Kanal-1 yetkilileri, halen Türkiye’nin yüzde 80’inde izlendiklerini, izleme alanının daha da artırılması ve net görüntü çalışmaları için altyapı faaliyetlerinin devam ettiğini söylediler.


Tüm bilgiler için: http://www.kanal1.com.tr/
__________________

Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .!

Konu havali_cocuk tarafından (06-06-2006 Saat 09:18 ) değiştirilmiştir..
havali_cocuk Ofline   Alıntı ile Cevapla