Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-11-2007, 12:11   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'ın Gravgaard sevdası!

Beşiktaş, sezon başında transferini gerçekleştiremediği Michael Gravgaard için yeniden harekete geçti. Danimarka Ligi'nin 'en iyi savunmacısı' seçilen Kopenhag'lı oyuncu, 1.86 m boyunda ve Milli Takım'ın da değişmez ismi.

***

Rota Gravgaard

Kopenhag, bonservis için 4 milyon euro istiyor Pazarlık sürüyor, Kartal 2.5 milyon euro önerdi.

Özellikle 8-0'lık Liverpool maçından sonra operasyon için düğmeye basan, ara transfer için atağa kalkan Beşiktaş, Kopenhag'ın stoperi Gravgaard için bastırıyor. Sezon başında istenen ancak 4 milyon euro'luk bonservisi nedeniyle alınamayan Danimarkalı oyuncu için kesenin ağzı da açılacak. Forvete verdiği destek ve attığı gollerle Click the image to open in full size.de dikkat çeken Michael Gravgaard'ı teknik direktör Ertuğrul Sağlam da çok istiyor. Menajer Sinan Engin ve Ertuğrul Sağlam pazarlığı sürdürüyor.

GELMEYE CAN ATIYOR
Danimarkalı oyuncunun, "Artık büyük bir takımda oynamak istiyorum. Beşiktaş belki de son şansım" diyerek kulübü Kopenhag'a baskı yaptığı da öğrenildi. Uzun boyu, defanstan oyunu başlatması ve mücadeleci yapısıyla dikkat çeken Gravgaard'ın 2.5 milyon euro'ya bitirilebileceği belirtiliyor. Danimarkalı oyuncunun İbrahim Toraman ile iyi ikili oluşturacağına inanan yönetim ısrarlı davranıyor. Sağlam ve Engin, işi bitirmeden Danimarka'dan dönmeyecek.
Fatih DOĞAN
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline