Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-11-2007, 16:17   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
G.Antepspor'da hedef 25 puan

Gaziantepspor Kulübü Asbaşkanı Bilal Çeker, hakem hataları yüzünden çok puan kaybettiklerini, ilk yarı hedeflerinin 25 puan olduğunu söylediÇeker, yaptığı açıklamada, milli maç nedeniyle lige verilen arayı çalışarak geçirdiklerini, gelecek hafta sahalarında oynayacakları Gençlerbirliği maçını mutlak kazanmak istediklerini belirterek, "Hedeflerimize ulaşmak açısından bu maç çok önemli" dedi.

Gençlerbirliği maçından sonra Vestel Manisaspor ve Trabzonspor deplasmanlarına çıkacaklarını, bu nedenle bu maçın çok önemli olduğunu ifade eden Çeker, şöyle konuştu:
"Gençlerbirliği maçını kazanarak üst sıralara doğru tırmanışa geçmek istiyoruz. Gaziantepspor'un gün geçtikçe daha da iyi olduğunu görüyoruz. Gaziantepspor eskiden olduğu gibi büyük takımların korkulu rüyası oldu. Biraz daha sabır gösterilmesini bekliyoruz. Takım artık kazanmayı öğrendi, pozisyona girebiliyor, gol atmaya çalışıyor."
Gençlerbirliği karşısında alınacak sonucun takımının ligdeki yerini ve hedefini belirleyeceğini vurgulayan Çeker, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Gençlerbirliği maçını kazanırsak 17 puana ulaşmış olacağız. Hedeflerimizi daha farklı koymak açısından bu maçı kazanmak çok önemli. İlk yarı hedefimiz olan 25 puanı bulmak istiyoruz. Şanssız maçlar çıkardık, hakem hataları sonucunda çok puan kaybettik. O puanları kaybetmemiş olsak bugün çok daha üst sıralarda olabilecektik. Gerçekten hiç de hak etmediğimiz sonuçlar aldık. Yukarıya doğru tırmanışa geçmek istiyoruz, önümüzü daha rahat görebilmemiz için bu maçı geçmemiz gerekiyor. Şehirde oluşan sinerjinin bu maça olumlu yansıma yapacağını düşünüyorum. Fizik olarak yorgun değiliz. Arayı en iyi şekilde değerlendirip, Gençlerbirliği maçına motivasyon ve kazanma açısından hazır bir takım izlettirmek istiyoruz. Özellikle iç saha maçlarında puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Deplasman maçlarında ise kaybetmemeyi öğrenmeliyiz. Bunları başarabilirsek ve 25 puana ulaşabilirsek ikinci yarı çok daha iyi olacak."
Çeker, yönetim kurulunun takımın daha iyi olması için büyük özveri ile çalıştığını, transfer döneminde eksik görülen mevkilere oyuncu almayı planladıklarını belirtti.
Sakatlıklar nedeniyle bazı önemli oyuncuların forma giyemediğini, ikinci yarıda bu oynucuların kadroya girmesiyle daha da güçleneceklerini ifade eden Çeker, "Milli oyuncumuz Bekir İrtegün ve Bülent Bölükbaşı sakatlıkları nedeniyle forma giyemedi. Biz bu ligin yükünü kaldırabilecek oyunculardan kuruluyuz. Ligde çok rahatlıkla orta sıralarda yer alırız. İsabetli takviyelerle çok daha iyi bir yere geleceğimize inanıyorum" diye konuştu.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla