Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-11-2007, 22:23   #3
espacio

espacio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

evt artık bi yıldız alma zamanı geldi ocak ayında yapılması gerekeni ben size soliyim eger bunlar alınırsa yıldırım demiroren rahat bi nefes alır tabi bizde nefes alırız ama olmazsa yıldırım demiroren martta yolcu

defans: diaat gidecek isi bilen iyi top kulannan kademyi bilen topla cıkan ayagı duzgun bi stoper alınacak kimmi edmilson

orta saha:delgado+ricardinho gidecek riquelme gelecek iste size yıldız futbolcu gerci bunu almamız zor ama butun fedekarlıklar yapılıp sartlar zorlanacak ve alınacak baska yolu yok

sol bek:hetha dan turk asıllı malik fathi ve cskadan caner alınmalı yada alternatif olarak hic izlmedim ama cok meth ediolar hayrettin bu 3 futbolcudan 2 si alınacak

gelelim turkiyeden yıldız futbolcuya benim onerim su yozgatli+burak+baki+diatta+2milyon$=mehmet topuz alınacak

bu durumda hala bir yabancı hakkımız var onuda ister ikinci stoper ister sag bek istersen de forvete kullan

yalnız sunu ekliyim riquelme gelecekse delgado ile ricardinho yu 2 sini birden satacaksın gelmicekse 2 side kalacak cunku riquelme her macı alabilecek bi oyuncu ama ricardinho ve ya delgado her macı alabilecek durumda diiler ikisinden biri kalırsa her mac icin bi tanesine guvenemessin kadro da bu sekilde olabilir o yuzden 2 side kalmalıki alternatifi olsun

---------------rustu----------------

serdark-----ibot-----edmilson--malikfathi

-----------cisse-------tello-------------

--higuain-------riquelme----mehmettop-

-----------------bobo------------------

Konu espacio tarafından (18-11-2007 Saat 22:26 ) değiştirilmiştir..
espacio Ofline   Alıntı ile Cevapla