Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-11-2007, 08:55   #5
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Topuz kavga çıkardı

Üç büyüklerin peşinden koştuğu M.Topuz'un devre arası için Beşiktaş'a "evet" dediği öğrenildi. Kayseri yönetimi de bir yıl sonra ilk kez milli yıldız için siyahbeyazlılara yeşil ışık yaktı


***

Kartal'a koşuyor

Ocak ayında yapılacak ara transferde takımı güçlendirmek için hummalı bir çalışma içine giren siyah-beyazlılar, Kayserispor'un tecrübeli oyuncusu Mehmet Topuz'un işini bitirdi. Üç büyüklerin sezon başından bu yana renklerine bağlamak için uğraş verdiği Topuz'un, Ocak ayından itibaren ligin ikinci yarısında Beşiktaş forması giyeceği belirtildi.

BENDE SORUN YOK
Geçtiğimiz günlerde sakatlığı nedeniyle milli takımdan affını isteyen Mehmet Topuz'un, başkan Yıldırım Demirören'in de bilgisi dahilinde teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile bir görüşme yaptığı öğrenildi. Topuz'un bu görüşmede, "Eğer kulübümü ikna ederseniz, devre arasında Beşiktaş'a gelirim" yanıtını verdiği ifade edildi.

KAYSERİ SICAK BAKTI
Kayserispor yönetiminin de, son bir yıl içinde bu futbolcunun transferi için ilk kez yeşil ışık yaktığı belirtildi. Topuz'un da Milli Takım'daki arkadaşlarına "Devre arasında büyük ihtimalle Beşiktaş'a gidiyorum" dediği öğrenildi. Bu arada Beşiktaş'ın, F.Bahçe'nin de talip olduğu Topuz'a, ön anlaşma imzalattığı iddia edildi.
Fatih DOĞAN
Pritt Ofline