Konu: Hangisi?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-11-2007, 08:52   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon2 Hangisi?

Click the image to open in full size.
Gökhan Zan ile İbrahim Kaş sakat, İbrahim Toraman da cezalı. Beşiktaş'ta herkesin aklındaki soru aynı: Oftaş maçında savunmada kim oynayacak...
20.11.2007




Planlar alt-üst oldu
Süper Lig’in en az gol yiyen takımlarından Beşiktaş’ın savunması çöktü... Fenerbahçe derbisinde sakatlanan Gökhan Zan’ın ardından Sivasspor karşılaşmasında İbrahim Toraman’ın kırmızı kart görmesi teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ı sıkıntıya sokmuştu. Yaşanan olumsuzluklardan sonra Norveç-Türkiye maçında da İbrahim Kaş’ın ciddi şekilde sakatlanmasıyla kriz tavan yaptı, Siyah-Beyazlılar’ın planları alt-üst oldu.
Baki de forma bekliyor
Orta saha ve forvette birçok farklı taktik deneyen teknik direktör Ertuğrul Sağlam, daha önce hiç dokunmadığı savunma hattına neşter vuracak. Genç teknik adamın, defansta Lamine Diatta ile Koray Avcı’ya şans tanıması bekleniyor. Ayrıca geçen sezon takımın başında bulunan Jean Tigana’nın değişmez isimlerinden Baki Mercimek de forma verilmesi halinde elinden geleni yapacağını her fırsatta dile getiriyor.
‘Tello’yu saklayalım’
Bu arada teknik heyet Rodrigo Tello konusunda da büyük bir kararsızlık içinde... Sakatlıktan yeni kurtulan ve takımla çalışmalara başlayan Şilili futbolcu hakkında son karar önümüzdeki günlerde verilecek. Gelecek hafta İnönü Stadı’nda oynanacak Marsilya karşılaşmasını da hesaba katan teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın Rodrigo Tello’yu büyük bir ihtimalle kulübede oturtacağı öğrenildi.
Orhan YILDIRIM
Kısa kısa

Bosque davası sürüyor

CAS tarafından, Del Bosque ve yardımcılarına 6 milyon 706 bin 430 Euro tazminat ödemeye mahkum olan Beşiktaş, bu konuda girişimlerini sürdürüyor. Siyah-Beyazlı kulübün avukatları ile İspanyol teknik adamın temsilcileri, FIFA nezdinde dün İsviçre’de bir araya gelirken, Beşiktaş’ın,bir yandan da gayriresmi yollardan anlaşma yolları aradığı öğrenildi. Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan ise FIFA’nın vereceği kararın nihai olmadığını söyledi. Bu arada Kleberson’nun da CAS’a başvurduğu açıklandı.

Gerets’in kozu Djibril Cisse
Kara Kartal’ın Şampiyonlar Ligi’nde kader maçını oynayacağı Marsilya’da Gerets duruma el koydu. Bir dönem Galatasaray’ı çalıştıran Belçikalı teknik adam, “Cisse bizim için çok önemli bir futbolcu. Tüm oyun düzenimizi onun üzerine kuracağım. Eğer formunu yüzde 10 bile yükseltirse, hem Avrupa’da hem de Fransa Ligi’nde hedefimize zorlanmadan ulaşırız. Yıldızlarla çalıştım ancak Cisse çok farklı bir isim” diyerek öğrencisine övgüler yağdırdı.

Holosko’ya kolay rakipTeknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın ısrarla istediği Vestel Manisasporlu Filip Holosko, yarın Slovakya formasıyla San Marino’ya karşı mücadele edecek. Çek Cumhuriyeti-Slovakya mücadelesinde bir asist yapan yıldız oyuncu, 90 dakika bitiminde teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile görüşmüş ve Beşiktaş’ta seve seve oynayacağını dile getirmişti.
Taraftarların gündüz tepkisi
Türkiye Futbol Federasyonu’nun, Gençlerbirliği OFTAŞ-Beşiktaş karşılaşmasını saat 15.30’da oynatmasına Siyah-Beyazlı taraftarlar isyan etti. İnternetteki forumlarda konuyu yorumlayan Beşiktaşlılar, daha önce Ankaraspor, G.Birliği, Trabzonspor, Belediyespor ve kupada da Çaykur Rizespor maçının gündüz oynanmasından yakındı. Taraftarlar “Gündüz maçlarına gitmekte zorluk çekiyoruz. Federasyon çözüm bulmalı” diyerek isyan etti.
‘Paniğe hiç gerek yok’
Beşiktaş’ın sezon başında Paris Saint Germain’den transfer ettiği Edouard Cisse, sakatların çokluğunun sorun yaratmayacağını söyledi. Genç futbolcularla sık sık konuştuğunu dile getiren Fransız yıldız, “Lig uzun maraton. Kaliteli isimlerden kurulu bir ekibiz. Henüz havlu atmadık, hâlâ şampiyonluğun en büyük adaylarındanız” ifadesiyle rakiplere gözdağı verdi.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla