Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-11-2007, 12:06   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tarihi Tekliff...

Tarihi teklif

Click the image to open in full size.“Başkan 40 milyon YTL’lik alacağının yerine stada ve forma reklamlarına kendi firmasının adını verebilir.”

BEŞİKTAŞ’TA istifa eden yöneticilerinden Emir Tamer, kulübün geleceğiyle ilgili çok ilginç önerilerde bulundu. Sponsorluklar konusunda Numan Ceyhan’ın yardımcılığını yürüttüğü dönemde aktifliği ve fikirleriyle dikkat çeken genç isim başkan Yıldırım Demirören’e seslenerek kulüpten alacağı olan 40 milyon YTL’nin ödenmesi için ilginç bir fikir söyledi.

Tamer, Demirören’in görev süresi bitiminde aday olmaması halinde 40 milyon YTL’lik alacak yerine sponsorluk anlaşması yapmasını isteyerek şunları ifade etti: “Başkanın alacağı yüzünden aday olmak isteyenler geri adım atıyor. Kendisinin alacağını alması yerine göreve gelecek yeni başkan ile görüşüp uzun süreyi kapsayan bir anlaşma ile sahibi olduğu firmanın adını İnönü Stadı’nın başına getirebilir. Ayrıca bu anlaşmanın içine göğüs reklamı da girebilir. Bu sayede aday olacaklar 40 milyon YTL’lik nakit para ödemekten kurtulur.

‘2 FARKLI PLAN OLABİLİR’
ŞU anda eleştirmek yerine fikir üretme dönemidir. Herkes bir fikir getirsin. Başkan Demirören, 2010 kongresini kaybettiği takdirde iki opsiyon var. Birincisi Cola Turka ile 5 yıllığına göğüs reklamı anlaşması olarak 20 milyon dolar alınıyor ve bu anlaşma da 2009-10 sezonunda bitiyor. Tam kongre yılı. Kendileriyle yola devam edilecekse başkan ile oturulup konuşulur beş yıllığına 25 milyon dolara kendi firmasının ismi forma reklamına verilir. İkinci planda ise bizim daha önce yapmak istediğimiz ve yapamadığımız İnönü Stadı’nın başına sponsor firmanın ismini koymak var. Demirören bunu da kabul ederse stada da aynı şekilde firmasının ismi konulabilir.

‘BEŞİKTAŞLI İSE OLUR!’
BİZİM düşüncemiz zaten bu projeden 10 milyon dolar kazanmak idi ama olmadı. 5 senelik stat sponsorluğunu başkan kabul etsin. Karşılığında belki de 50 milyon dolarlık bir reklam olacaktır. Demirören bunu kabul ederse kulüp de zorlanmaz. Adayların önü açılır. İyi bir Beşiktaşlı ise bunu kabul eder.”

Emir Tamer, yönetimin ve camianın sayıları her gün çığ gibi büyüyen dernek ve gruplardan olumsuz etkilendiğini de ifade ederek, “Ne yapıp yapıp aidatları düşürmeli. Herkes üye olsun. 150 bin 200 bin üyemiz olsun. Bu da derneklerin, grupların oy pazarlık hakkını ortadan kaldırır” dedi.

Haber: KARTAL YİĞİT
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla