Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-11-2007, 17:49   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Primi Ya Şehitlere Bağışlayın Ya da Almayın...!!

Türkiye'yi ayağa kaldıran prim!

Milli Takım futbolcularına Türkiye'nin finallere gitmesi halinde yaklaşık 450'şer bin dolar prim alacakları yönündeki haberler böyük tepki çekti

Futbolculara ücretlerin performans ve devamlılığa göre belirleneceği, 300-500 bin dolar arasında para alacakları, en fazla ödemeyi ise Hamit Altıntop'un alacağı bildirildi.

Milli Takımın, daha 1 ay önce oynadığı maçlar sırasında ülkeyi mateme boğan kanlı terör saldırılarının ardından kazanacakları primi şehit ailelerine bağışlama kararı aldığını belirten çok sayıda vatandaş, "Sözlerini tutsunlar. Ne başarısı gösterdiler. Zaten zayıf takımlara puan verdiler. Ya parayı almasınlar, ya da şehit ailelerine verip sözlerini tutsunlar" dediler.

Primlerin, Teknik Direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda verileceği ve finallere katılmaları halinde futbolculara yaklaşık 450'şer bin dolar prim ödeneceği konuşuluyor. Toplam 11 maç yapan milli takımda, en fazla primi Hamit Altıntop'un alacağı öğrenildi. Ödenecek primlerin federasyonun kasasından çıkmayacağı, sponsorlardan gelecek paralarla karşılanacağı ifade ediliyor. Teknik Direktör Fatih Terim'in de futbolcular kadar prim alacağı, ve yaklaşık 300 bin euro ödeneceği kaydedildi.

__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla