Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-11-2007, 17:55   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Çalimbay:Sağlam'a Verilen Destek Samimi Değil

"Sağlam'a verilen destek samimi değil"

Click the image to open in full size.
Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Rıza Çalımbay, şu an takımın başında bulunan Ertuğrul Sağlam'a yönetim tarafından verilen desteği samimi bulmadığını söyledi.
Çalımbay, Cine 5'te katıldığı programda, yönetimin Ertuğrul Sağlam'a verdiği desteği samimi bulmadığını belirterek, ''Yönetimin Ertuğrul Sağlam'a verdiği destek bana inandırıcı gelmiyor. Aynı yönetim, zamanında bana da destek vermişti ama samimi olmadıklarını düşündüğüm için görevi bıraktım'' dedi.
Siyah-beyazlı takımda görevde bulunduğu sırada, UEFA Kupası'nda deplasmanda Malmö'yü 4-1 yendikleri maçtan sonra istifasını sunduğunu dile getiren Rıza Çalımbay, ''Bana 'Bırakma' dediler ama İstanbul'a döndüğümüzde samimi olmadıklarını anladım ve kendimi riske atmayarak görevi bıraktım. Destek dediğin, Faruk Süren'in 4-0'lık Fenerbahçe yenilgisi sonrası Fatih Terim'e verdiği gibi olmalı. Bundan sonra Beşiktaş'ın önünde telafisi olmayan maçlar var. Kötü sonuçlar devam ederse her şey olabilir'' şeklinde konuştu.
Çalımbay, bir gün tekrar siyah-beyazlı camiaya döneceğine inandığını belirterek ''Yönetim yüzünden takımdan ayrıldım ama bir gün kesinlikle Beşiktaş'a döneceğim'' diye konuştu.
-''TÜRKİYE'NİN, AVRUPA ŞAMPİYONASI FİNALLERİNDE ŞANSI AZ''-
Teknik direktör Çalımbay, (A) Milli Futbol Takımı'nın, katılmayı başarması halinde 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerindeki şansını az gördüğünü söyledi.
Avrupa'da çok güçlü ekipler olduğunu kaydeden Çalımbay, şunları söyledi:
''Türk Milli Takımı, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'na bu kadro ile giderse grubunda sonuncu olur. Avrupa'da çok güçlü takımlar var. Onlarla baş edemeyiz. Yine de en önemli eksiğimiz olan öz güveni geri kazandık. Oyuncu seçimi iyi yapılırsa Avrupa Şampiyonası'nda belki başarılı olabiliriz. Ayrıca, zamanında milli takıma büyük katkı sağlayan Tümer ve Gökhan Zan gibi oyuncuları kadroya alması için Fatih Terim'e ben ısrar ettim. Şimdi de yaşı ilerlemesine rağmen formda Yusuf'u çağırması gayet normal. Milli takımda önemli olan formdur, yaş, problem edilmemelidir.''

20.11.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : AA
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla