Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-11-2007, 09:28   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Saffet Sancaklı'dan İnciler

Sancaklı: "Ne kardeşi!"

Click the image to open in full size.
“Futbolda kardeşlik olmaz!” diyen Balkan futbolunun bir bileni ve İstanbulspor Başkanı Saffet Sancaklı, Bosna Hersek maçı öncesi, birçok önemli konuya dikkat çekti.

İşte Sancaklı’nın sözleri: “Rakip Bosna Hersek, iddiası yok, nasılsa kardeş takım, bizi zorlamazlar, düşüncesi çok yanlış. Saha dışında kardeşiz o ayrı ama futbolda kardeşlik olmaz. Orada da kardeştiler, ne oldu, affetmediler. Bu milli maç. Kaybedecek bir şeyi olmayan rahat olur. İşi çok ciddiye almalıyız. Çünkü burada, pazar var. Bosnalı futbolcuların oynamak için can attığı bir Süper Lig var. Bu maçta vitrin yapacaklar, asılacaklar. Aklımızı kullanmalıyız. Sahada kardeş diye bir şey olmaz. Bu milli dava herkes kazanmak ister.”

“Taraftara büyük iş düşüyor”

“Maç sahada kazanılır. İsviçre maçındaki olayların bize ders olması lazım. Norveç maçı sonrası Fatih Hoca’nın çok önemli bir söylemi oldu, ‘Bize taraftar lazım’ diye. Bu milli davadır, herkes gelip sonuna kadar takımını destekleyecek. Oyuncu arkadaşlarım da ona göre oynayacak. İsviçre maçında o aptal golleri yemesek, 4 gol atmıştık zaten, finaldeydik. Bu maçta da öyle aptal bir gol yenilebilir. Ama paniğe kapılmadan mücadeleye ve takımımızı sonuna kadar desteklemeye devam etmeliyiz. Bu çok önemli. Düşünün Norveç maçını burada oynasak ve o golü burada yeseydik, inanın o zaferi çıkaramazdık!”

Sancaklı’dan inciler

Yıldız’ın maçı değil
“Nihat’ı çok formda gördüm. Yanında yine Semih olmalı. Çünkü ceza sahasında etkili... Bu Mehmet Yıldız’ın maçı değil, Norveç maçında ise onun oynamasını isterdim.”

Jahic’e dikkat!
“Zlatan Muslimovic sakat, büyük bir ihtimalle oynamaz, yerine Zeljeznicar’ın golcüsü Sanel Jahic’i alırlar. Bu çocuk, Bosna Hersek Premier Ligi’nin en iyi golcüsü. Genç, fizikli ve çok etkili bir forvet.”

Muzurovic hırslıdır
“Fuad Muzurovic’i tanırım, çok hırslıdır, kaybetmeyi içine sindiremez. Kazanmak için her şeyi yapacaktır. Bosna Hersek ciddiye alınmalı. Özellikle, Avrupa’nın önemli takımlarında oynayan Ceko, Rahimic’e dikkat edilmeli.”

4 forvetle oynamalı
“Bu, Türkiye’nin kazanmak zorunda olduğu bir maç. Gol lazım, yükleneceğiz, elbette. Ben olsam bu maçta da Norveç maçını kazanan kadroyu bozmam. Golü buluncaya kadar en az 4 forvetle hücum oynarım”.

Bırakana kadar Rüştü
“Benim kalecim, futbolu bırakana kadar Rüştü... Türkiye’nin en iyi kalecisi o. Hiç düşünmeden Bosna Hersek maçına Rüştü ile başlarım.”
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla