Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-11-2007, 13:51   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bosqueden Beşiktaş'a müjde!

Beşiktaş'ın aldığı ceza ve avukatlık parası Del Bosque'yi harekete geçirdi.

Beşiktaş ile Vicente del Bosque arasında yılan hikayesine dönen davanın çözümü konusunda en somut adım İspanyol çalıştırıcıdan geldi.

Davanın seyri hakkında bilgi veren Bosque, "Bu hafta içerisinde Beşiktaş'ın eline bir yazı geçecek. Artık bir toplantı olmayacak. FIFA'nın yazısını bekliyoruz. Kulüp yönetimi, bu işi zamana yaymak istiyor. Ancak ben bunu hayretle karşılıyorum. Çünkü Beşiktaş'ın avukatlara ve cezalara ödeyeceği para, bana ödeyeceğinin üzerine çıktı" diye konuştu.

Bundan büyük üzüntü duyduğunu da belirten İspanyol çalıştırıcı, "Ben Beşiktaş için çalıştım. Kulübün yıpranmasını isteyen bir kişi değilim. Zaten olayın bu kadar uzayacağını da tahmin etmiyordum. Ne kulüple, ne de Başkan Yıldırım Demirören ile bir sorunum var. Bu para kulübün kasasından çıkacak. Bu nedenle avukatları bir kenara bırakıp, Demirören ile yüz yüze bu işi halledelim" dedi.

Kartal'a müjde
Başkan Demirören'in, bu işi kişisel prestij meselesine dönüştürmemesini isteyen Bosque, gelecek hafta Portekiz'de olacağını belirterek, "Beşiktaş'ın Porto maçını da izlemeyi düşünüyorum. Gerekirse, Yıldırım Demirören ile orada da görüşebilirim" ifadesini kullandı.
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla