Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-11-2007, 03:43   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Türkiye 4. torbada

Click the image to open in full size.

Türkiye 4. torbada

Euro-2008 finallerinin kuraları 2 Aralık'ta çekilecek. Türkiye kurada aynı torbada yer aldığı güçlü ekipler Fransa, Polonya ve Rusya ile eşleşmeyecek..
Euro-2008 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinin kura çekimi 2 Aralık Pazar günü İsviçre'nin Lucerne kentinde Türkiye saati ile 13:00'te gerçekleştirilecek. Ev sahipleri İsviçre ve Avusturya ile son şampiyon Yunanistan seribaşı.
Diğer 13 ülke, 2006 Dünya Kupası ve Euro- 2008'in grup elemelerinde topladıkları puanın maç sayısına bölünmesiyle çıkan puana göre sıralanacaklar.

PUANIMIZ DÜŞÜK
İsviçre A1, Avusturya ise B1 olacak. Kura çekimi birinci torba ile başlayacak. İlk takım C1, ikincisi D 1 olacak. İlk torba tamamlandıktan sonra 4., sonra 3., sonra da 2. torba çekilip gruplara yerleştirilecek. Bu 12 çekimde ayrı bir torbadan çekilecek numarayla her takımın gruptaki pozisyonu dolayısıyla fikstürü belirlenecek. Türkiye son iki organizasyonun elemelerinde topladığı puanların düşüklüğü nedeniyle 4. torbada yer alacak ve aynı torbadaki Polonya, Rusya ve Fransa ile eşleşmeyecek.
kaynak:sabah
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla