Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-11-2007, 03:45   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Delgado sahne alır OFTAŞ’ı yeneriz

Delgado sahne alır OFTAŞ’ı yeneriz
İsmail ER 22 Kasım 2007 Click the image to open in full size.Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, kötü gidişe Başkent’te son vereceklerini ileri sürerken, Arjantinli futbolcunun karşılaşmaya damgasını vuracağını söyledi.

BEŞİKTAŞ Asbaşkanı Av.Levent Erdoğan, Başkent’te oynayacakları G.Birliği OFTAŞ maçını kazanarak yaralarını saracaklarını belirtirken, "Delgado, klası ve tekniği ile bu maça damgasını vurur" dedi. Milli maç nedeniyle verilen arada takımın iyi çalıştığına dikkat çeken Erdoğan, şunları söyledi: "Geçmişi unuttuk. Futbolcularımız OFTAŞ maçıyla birlikte gerçek kimliklerini

sahaya yansıtıp, taraftarımızın gönlünü alacaktır. Haftalardır eleştirilen Delgado, ne kadar kaliteli bir futbolcu olduğunu bu maçta gösterecektir. Beşiktaş, Türkiye’nin en kaliteli oyuncuları kadrosunda bulunduruyor. Kaleci Hakan’a inanıyoruz. Serdar Kurtuluş, İbrahim Üzülmez, Cisse, Tello, Diatta, Ricardinho, Koray, Ali Tandoğan, Serdar Özkan üst düzey futbolcular."

Ali Tandoğan sakatlandı

Beşiktaş’ın dünkü idmanında Ali Tandoğan, Koray’la girdiği ikili mücadele sırasında sakatlık geçirdi. Sol ayak bileğine darbe alan tecrübeli futbolcunun durumu bugün netlik kazanacak.
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla