Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-11-2007, 08:49   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Post Beşiktaş 2008!

Gönderilecekler de gelecekler de büyük ölçüde belirlendi. Kara Kartal, ligin ikinci yarısına bambaşka bir kimlikle başlayacak.
22.11.2007



Sağlam da açıkladı
Süper Lig’de hedeften uzaklaşılması, Türkiye Kupası’na yenilgiyle başlanması ve Liverpool hezimetinden sonra Beşiktaş’ta geniş çaplı bir operasyon için düğmeye basıldı. Önceki gün basın mensuplarının karşısına çıkan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, 7-8 oyuncuyla yolların ayrılabileceğini ifade etti. Bu isimlerin Baki Mercimek, İbrahim Akın, Ricardinho, Mehmet Yozgatlı, Diatta ve Federico Higuain olduğu biliniyor.
Holosko’da ısrarcılar
Ayrıca beklenen patlamayı yapamayan iki genç futbolcu; Mehmet Sedef ile Aydın Karabulut’un da devre arasında bir Anadolu kulübüne kiralanması gündemde... Takımda büyük bir operasyon hazırlığındaki Siyah-Beyazlılar, Kartal adaylarını da belirledi! Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın istediği Manisaspor’un Slovak yıldızı Filip Holosko, ne pahasına olursa olsun transfer edilecek. Genç futbolcunun alınmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Defansa da takviye...
Defans hattında da alternatif yaratmak isteyen teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın kadrosunda bir de stoper görmek istediği öğrenildi. Sezon başında alınamayan Danimarkalı Gravgaard ile Boca Juniors’un yıldızı Gabriel Paletta için nabız yoklanıyor. Bu arada teknik heyetin, menacerlerin önerdiği İngiliz golcü Darius Vassell hakkında bilgi topladığı ve önümüzdeki günlerde son kararını vereceği dile getirildi.
Orhan YILDIRIM
Kısa kısa
Koray’dan mesaj var

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın sezon başından bu yana orta alanda görev verdiği Koray Avcı, OFTAŞ karşılaşmasında savunmada görev yapacak. Çaykur Rizespor’da ve bir dönem Beşiktaş’ta defansta oynadığını hatırlatan Koray Avcı, “Arkadaşlarımızın yokluğu bizi zorlayacak ancak savunmadaki görevimizi en iyi şekilde yerine getireceğiz” diye konuştu.
‘Kazanmak zorundayız’
Beşiktaş’ın 10 numarası Matias Delgado, OFTAŞ karşılaşması öncesinde iddialı konuştu. Son maçlarda iyi bir performans sergileyen Arjantinli yıldız, “Takım olarak lige verilen arayı çok iyi değerlendirdik. Sakat oyuncularımız olsa da, kaliteli kadromuz olduğu için sıkıntı yaşamayacağız. Deplasmanda mutlaka kazanmalıyız. Çıkışa geçmenin zamanı geldi” dedi.
Gökhan Zan’ın sırrı
Üst üste yaşadığı sakatlıklar nedeniyle iki sezondur istikrarı yakalayamayan Gökhan Zan, çalışmalarına devam ediyor. Belinin bir bölümündeki zayıflık nedeniyle vücudunda dengesizlik oluşan ve sık sık sakatlanan genç yıldızın özel çalışma yaptığı öğrenildi. Bekleneni veremeyen Gökhan’ın sürekli sakatlanması nedeniyle gönderilmesi gündeme gelmişti.
Kartal Başkent yolcusu
Ligde cumartesi günü deplasmanda Gençlerbirliği OFTAŞ ile karşılaşacak olan Beşiktaş, yarın saat 17.00’de Ankara’ya uçuyor. Kara Kartallar, yarın Türk Hava Yolları’nın tarifeli uçağı ile Başkent’in yolunu tutacak. Cumartesi günü de akşam saatlerinde yine tarifeli uçakla İstanbul’a dönülecek ve Marsilya maçı için kampa girilecek. Kafileye hafif sakatlığı bulunan Tello’nun katılacak olması yüzleri güldürdü.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla