Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-11-2007, 02:39   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Ali Kırca ve ekibi ATV'den ayrılıyor

Flaş... Flaş... Flaş.. Ali Kırca ve ekibi ATV'den ayrılıyor

HaberVizyon özel haberi...

Televizyon piyasasında nihayet taşlar yerinden oynuyor.

Click the image to open in full size.
ATV'nin anclorman'i Ali Kırca'nın 9 kişilik ekiple birlikte 1 Aralık tarihinde Kanal 1'e geçeceği öğrenildi.

TMSF yönetimi ise 9 kişilik alternatif liste hazırlayarak satıştan hemen önce ATV haber merkezinin sürpriz bir şekilde boşaltılmasına karşı önlem arayışı içine girdi.

Hareketlenen medya piyasasında Ali Kırca Kanal 1 ile hamleye başlayan Turgay Ciner ile Ali Kırca'nın anlaştığı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre Turgay Ciner ile Ali Kırca arasında uzun süren pazarlıklar sonunda Ali Kırca Ciner'e kabul ettirdiği 9 kişi ile birlikte Kanal 1 haber merkezine geçmek için anlaştı.

Ali Kırca'nın ekibi ile birlikte Aralık ayının 1'inde Kanal 1'de işbaşı yapması bekleniyor. ATV'den ayrılacak isimler konusunda çok titiz davranan Ali Kırca'nın Turgay Ciner'in de onayladığı 9 kişi ile birlikte haber merkezinin yeniden yapılanmasını sağlayacağı belirtiliyor.

Öte yandan ayrılık olayının TMSF yönetimine de duyurulması üzerine TMSF satıştan hemen önce böyle bir ayrılığın markada değer kaybına yol açmaması için acilen 9 kişilik bir liste ve bir anchorman arayışına girdiği belirtiliyor.

TMSF yönetiminin hazırladığı liste konusunda çok gizli davrandığı ve tespit edilen isimlerle anlaşma sağlandıktan sonra transferlerin gerçekleştirileceği öğrenildi...
20.11.2007
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla