Güzelliği silinip gitti
Bu ince dudaklı, yüzü sivilcelerle dolu kadının bir zamanlar güzelliğiyle herkesin başını döndürdüğüne inanmak güç.
Bir zamanların topsmodeli Helena Christensen son görüntüsüyle herkesi şaşırtıyor. Henüz 39 yaşında olan Christensen sivilcelerle dolu yüzü ve bakımsız görüntüsüyle New York'ta bir restorandan çıkarken görüntülendi.
Daha 40 yaşına bile ulaşmadığı halde eski güzelliğinin yerinde yeller esen Christensen'in bu görüntüsünü, internetteki magazin siteleri ünlü fotoğrafçı Steve McCurry'nin ünlü Afgan Kızı fotoğrafındaki Şerbet Gula'ya benzetti.
Helena Christensen (solda) ve Şerbet Gula
Gula'nın , Helena Christensen'den çok daha zor koşullar altında yaşadığı halde nasıl olup da iki kadının bu kadar birbirine benzer göründüğü tartışma konusu oldu.
eskiden böyleydi....
