Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-11-2007, 08:51   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Pek 'Sağlam' değil!

Ertuğrul Sağlam yönetimindeki Beşiktaş'ta bu sezon sakatlık yaşamayan sadece iki oyuncu kaldı: İbrahim Üzülmez ile Koray Avcı.
24.11.2007



Beşiktaş bu sezon farklı bir dalda rekora koşuyor... Şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Kara Kartallar, üst üste gelen sakatlıklar sonucunda büyük sıkıntı yaşıyor. Geçen yılki kadroya takviyelerle sezona başlayan Siyah-Beyazlılar’da İbrahim Üzülmez ile Koray Avcı dışındaki tüm futbolcuların sakatlık yaşaması teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın da planlarını alt-üst etti. Ancak kondisyon konusunda sorunları bulunan Beşiktaş’ın antrenmanlarda çalışmadığı iddiaları da sakatlık haberleriyle güçleniyor... İşte Beşiktaş’ın röntgeni:
SAKATLIK RAPORU
Rüştü: Sheriff maçında yere ters bastı, dizindeki sakatlık nüksetti.
Hakan Arıkan: Moldova’yla oynanan milli maçta belinden sakatlandı. Eldivenleri Rüştü’ye kaptırdı.
Baki Mercimek: Sadece Rizespor’la oynanan kupa maçında görev yapan Baki antrenmanda dizinden sakatlandı, kısa süre takımdan ayrı kaldı.
Serdar Kurtuluş: Sağ arka adalesindeki sakatlık bir türlü geçmedi. Kritik maçları hep yarım bıraktı. OFTAŞ deplasmanında da oynamayacak.
İbrahim Kaş: İlk kez milli olduğu Norveç-Türkiye karşılaşmasında aldığı darbeyle sakatlandı, kritik dönemde takım arkadaşlarını yalnız bıraktı.
İbrahim Toraman: Takımın en istikrarlı oyuncusu olan Toraman da dizinden önemli bir sakatlık geçirdi.
Lamine Diatta: Tecrübeli futbolcu, Senegal-Fas karşılaşmasında sakatlandı. 2 hafta görev yapamayacak.
Gökhan Zan: Gökhan Zan takımın en çok sakatlık yaşayan ismi olarak dikkat çekiyor.
Mehmet Sedef: Adale sakatlığı kurbanlarından Mehmet Sedef, sezon başında büyük sıkıntı yaşadı.
Ricardinho: Marsilya karşılaşmasında sakatlandı, 1 ay forma giyemedi.
Mehmet Yozgatlı: Süper Kupa maçında girdiği ikili mücadelede sakatlandı, 1 ay süreyle sahalardan uzak kaldı, eski performansını yakalayamadı.
Serdar Özkan: 6. haftadaki Trabzonspor maçında, sağ arka adalesinde çekme meydana geldiği için oynayamadı.
Edouard Cisse: Kayserispor maçı öncesinde ısınırken sakatlandı.
Burak Yılmaz: Genç futbolcu sakatlığı nedeniyle iki Liverpool maçında da oynayamadı.
Matias Delgado: Geçen sezonun büyük bölümünü sakatlıklarla boğuşarak geçiren Arjantinli futbolcu, Ankaraspor ve Denizlispor maçlarında yoktu...
İbrahim Akın: Siyah-Beyazlı formayı giydiği günden bu yana bir türlü geçmeyen sakatlıkları

Kısa kısa
Rakipler sahada

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerinden Liverpool, Emre Belözoğlu’nun takımı Newcastle ile karşılaşacak. Bugün 14.45’te başlayacak olan mücadele FOX TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Siyah-Beyazlılar’ın, çarşamba günkü rakibi Fransız temsilcisi Marsilya ise saat 21.00’de Metz ile oynayacak.
Yuvada buluşalım!
Başkent’e bu sezon ilk kez giden Siyah-Beyazlı futbolcular, Ankaralı Beşiktaş taraftarları ile bir araya gelecek. Sabah saatlerinde Karum’daki Kartal Yuvası mağazasını ziyaret edecek olan oyuncuların, forma imzalayacakları belirtildi.
PAF’lar da zafer peşinde
PAF Ligi’nde zirve mücadelesi yapan Beşiktaş, bugün OFTAŞ’ın konuğu oluyor. 12 maçta 7 galibiyet alan Siyah-Beyazlılar, liderlik yarışını sürdürmek için Başkent’ten galibiyetle dönmenin planlarını yapıyor. Ağabeylerinin aksine kötü bir görüntü çizen Gençlerbirliği OFTAŞ ise PAF Ligi’nde 16. sırada yer alıyor.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla