Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-11-2007, 23:43   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nihat Kahveci 28 yaşında

(A) Milli Futbol Takımı ve İspanya'nın Villarreal takımının yıldız futbolcusu Nihat Kahveci, 28. yaşgününü bugün kutladı. Villarreal'de İspanyol basınına açıklama yapan Nihat, ''Hem Villarreal hem de Türk Milli Takımı'nda çok iyi bir dönemdeyiz''dedi.
Geçen yıl 22 Kasım'da sakatlanmasından dolayı yaşgününü kutlayamadığını belirten Nihat, ''Hayatımın en mutlu anlarından birini yaşıyorum. Öncelikli olarak sağlığım yerinde. Üstelik Villarreal'de iyi bir dönemdeyiz ve Türkiye ile de Avrupa Şampiyonası finallerine gitmeye hak kazandık. Önemli bir olay çünkü son yıllarda 2 önemli turnuvada yer alamamıştık'' değerlendirmesinde bulundu.
La Liga'nın 13. haftasında yarın Almeria ile yapacakları maçla ilgili olarak da milli futbolcu, ''Kolay olmayacak. Çünkü El Madrigal'a gelen rakipler bize saygı gösteriyorlar ve savunma oynuyorlar'' diyen Nihat, çok motive olduklarının altını çizerek, Almeria karşısında en kısa sürede gol bulmalarının gerekliliğini vurguladı. Türk futbolcu ayrıca, Villarreal'de gol atacak çok oyuncu bulunduğunu, bunun da bir avantaj olduğunu sözlerine ekledi.
Villarreal, ligde 27 puanla 2. sırada bulunurken, Almeria ise 12 puanla 16. sırada yer alıyor.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla