Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-11-2007, 03:51   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sağlam: Moral oldu

Sağlam: Moral oldu

Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Son dönemde camiamızı çok üzdük. Üç puan Marsilya maçı öncesi moral verdi. Çarşamba da iyi skor alacağız

***

Moral oldu

"Son dönemde camiamızı çok üzdük. Uç puan Marsilya maçı öncesi moral verdi. Çarşamba da iyi skor alacağız".

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Gençlerbirliği OFTAŞ'ı yenerek Şampiyonlar Ligi'ndeki Marsilya maçı öncesi moral tazelediklerini söyledi. Genç teknik direktör, "Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Rakibimiz yıllarca beraber oynayan sürpriz takımlardan bir tanesi. Çok gençler ve çok mücadele ediyorlar. Biz de son günlerde Click the image to open in full size.psikolojik olarak kötü bir dönem yaşıyoruz. Çarşamba günü oynanacak Marsilya karşılaşması öncesi üç puana ve acil morale ihtiyacımız vardı. Bugün istediğimizi aldık" diye konuştu.

'GİDECEKLER' DEMEDİM
Son dönemde camia ve başkanlarını üzdüklerini kaydeden Sağlam, "Malesef futbolda bunlar oluyor. Her takım yaşayabilir. Hayat devam ediyor. Marsilya maçından da iyi bir sonuç alarak taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz" ifadesini kullandı. Sağlam, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamaya açıklık getirerek, "Ben 7-8 oyuncudan beklenen verimi alamadık dedim, göndereceğiz demedim. Maçlar bitince değerlendireceğiz" dedi.
Fatih DOĞAN
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla