Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-11-2007, 11:13   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Anelka ManU'yu yıktı!

Anelka ManU'yu yıktı!

İngiltere Premier Lig 14. hafta karşılaşmasında Bolton Wanderers evinde lig ikincisi Manchester United'ı 1-0'lık sonuç ile mağlup etti.

İlk yarısı da Bolton'ın 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada kırmızı şeytanları yıkan gol 11. dakikada Fransız golcü Nicolas Anelka'dan geldi.

Manchester United etkili golcüsü Wayne Rooney'in yokluğunda gol yollarında oldukça zorlandı, Anelka ise 90 dakika forma giydiği maçta etkili oyunu ile göz doldurdu.

Bolton'da 25 Ekim'de göreve gelen Gary Megson, bu karşılaşmanın ardından ikinci karşılaşmasında, Bolton'la ilk galibiyetini almış oldu. Megson, 2.5 yıllık sözleşme imzalamasının 3 gün ardından, Aston Villa ile karşılaşmış ve mücadeleyi 1-1'lik beraberlikle tamamlamıştı. Bolton aldığı 3 puanla toplam puanını 11'e yükseltirken, düşme potasının da 1 puan üzerinde yer aldı.

Arsenal'in kendi sahasında ağırladığı Wigan'ı 2-0 yenmesinin ardından Manchester United 3 puan kaybederken, maç eksiği bulunan Arsenal'in 3 puan gerisinde yerini aldı.

Anelka 4 maç aradan sonra ilk kez forma giyerken, bu sezon 7. golünü kaydedip, Bolton'a da 3 sezon ardından Manchester United karşısında ilk galibiyetini getirdi. Alex Ferguson maçın hakemi ile tartışmasının ardından ikinci yarıda tribüne gönderildi.

Bolton'da Nolan sarı kart görürken, gelecek hafta için cezalı duruma düştü.

Premier Lig'de Cumartesi günü alınan sonuçlar:

Arsenal - Wigan: 2-0
Everton - Sunderland: 7-1
Manchester City - Reading: 2-1
Middlesbrough - Aston Villa: 0-3
Birmingham City - Portsmouth: 0-2
Newcastle - Liverpool: 0-3
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla