Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-11-2007, 11:15   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Real golle başladı ama..

Real golle başladı ama..

La Liga'nın 13. Haftası'na lider giren Real Madrid, Cumartesi gününün son karşılaşmasında Real Murcia'ya konuk olurken, mücadeleden 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Geride kalan 12 maçta, topladığı 13 puanla orta sıralarda bulunmasına rağmen düşme potasının 1 puan önünde yer alan Murcia, 9. dakikada Robinho'nun kafa vuruşuna engel olamadı ve 1-0 yenik duruma düştü.

Real Madrid, ilk yarının genelinde rakibine üyük bir üstünlük kurarken, Murcia cezasahasının dışından şutlarla rakip kalede pozisyon arasa da, birçoğu kaleden hayli farklı gitti.

İkinci yarıya golle başlayan evsahibi ekip, 49. dakikada de Lucas'la 1-1'lik beraberliği sağladı. Murcia, köşe vuruşu kazanırken, Pena'nın ortasında de Lucas kafa vuruşu ile skorla eşitliği sağladı. Şüphesiz bu golde, Guti'nin rakibini iyi marke edememesinin de payı büyüktü.

Van Nistelrooy, Murcia karşısında istekli bir oyun sergilemezken, yedekler arasında Saviola, Robben ve Higuain yer alıyordu. Real çalıştırıcısı Bernd Schuster, ilerleyen dakikalarda, Raul ve Robinho'yu oyundan alırken, yerine Higuain ve Robben'i oyuna dahil etti.

İkinci yarıya golle başlayan Murcia, ikinci yarıda gösterdiği performansla oyunda dengeyi sağlarken, bitime 15 dakika kala Inigo ile gole yaklaşsa da pozisyonu gole çeviremedi ve 4 dakika ardından, Inigo alkışlarla yerini Ivan Alonso'ya bıraktı.

Murcia'da Richi'nin faulünün ardından rakibine tekme atan Guti, 83. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kalırken, Richi, sarı kartla cezalandırıldı. Uzatma dakikalarında Murcia'nın İsveçli oyuncusu Goitom ile net bir gol pozisyonundan yararlanamadı.

Real Madrid aldığı beraberliğin ardından puanını 29'a yükseltirken, ikinci sırada yer alan Villareal, Pazar günü kendi sahasında konuk edeceği Almeria'yı mağlup ederse, liderliği eline geçirecek.

FC Barcelona, sahasında konuk ettiği Recreativo Huelva'yı 3-0 mağlup etmesinin ardından aradaki puan farkını da 2'ye indirmiş oldu.

Cumartesi günü alınan sonuçlar:

FC Barcelona - Recreativo Huelva 3 - 0
Sevilla - Mallorca 1 - 2

La Liga'da Pazar gününün programı:

Osasuna - Espanyol 18:00
A.Bilbao - Deportivo La Coruna 18:00
Zaragoza - Getafe 22:00
Villarreal - Almeria 18:00
Atletico Madrid - Valladolid 18:00
Levante - Betis 18:00
Racing Santander - Valencia 20:00
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla