Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-06-2006, 17:36   #1
bjk_savas81
Banned
 
bjk_savas81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
bobo gidiyor roberts gelıyor

Click the image to open in full size. ROBERTS GELİYOR BOBO GİDİYOR

Beşiktaş yönetimi kulübü Corinthians'ın 4 milyon Euro bonservis bedelinde diretmesi üzerine Brezilyalı futbolcudan vazgeçti. Siyah-Beyazlılar, Bobo'yu gönderip Wigan Athleticli Jason Roberts'i almayı kararlaştırdı.

YÖNETİMİN SON KARARI

Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, stratejisini belirledi. Geçen yıl kiralık olarak gelen Bobo ile Wigan Athleticli Jason Roberts arasında karar vermekte zorlanan Siyah-Beyazlılar, tercihini İngiltere'den yana kullanmaya karar verdi.

Bobo'nun Kulübü Corinthians'la yapılan pazarlıkta istedikleri noktaya varamayan Beşiktaşlı yöneticiler, Brezilyalı yöneticiler 4 milyon Euro'dan aşağı inmeyince bu futbolcunun transferinden vazgeçti.

ROTA ŞİMDİ İNGİLTERE

Beşiktaşlı yöneticiler uzun süredir peşinde oldukları Wigan Athletic takımının golcüsü Jason Roberts'i almak için girişimlerine hız verdi. Siyah-Beyazlılar, siyahi futbolcu için 2 milyon Euro isteyen İngiliz kulübünden indirim yapılmasını istedi. İki kulüp arasındaki pazarlıkta son aşamaya gelindiği Beşiktaş'ın Tigana'nın da onay verdiği Jason Roberts'i kadrosuna katmasının an meselesi olduğu belirtildi.

DELGADO DA TAMAM

Siyah-Beyazlılar orta sahada Tümer ve Sergen'den boşalan yer için düşündükleri Basel'in Arjantinli futbolcusu Delgado'nun da transferini bitirmek üzere. Beşiktaşlı yöneticilerin İsviçre kulübü ile yaptıkları pazarlığı neredeyse bitirdiği, Arjantinli yıldızın bir kaç gün içinde gelip Beşiktaş'a imza atacağı ileri sürüldü. Transferde 3 yabancı futbolcu alacak olan Beşiktaş yönetimi, sol kanat için arayışlarını sürdürüyor.

06.06.2006 16:23:13





lig:tv
bjk_savas81 Ofline