Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-06-2006, 18:42   #1
Blackindacity58
 
Blackindacity58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nihat ve Emre'den çarpıcı sözler...

Click the image to open in full size.

Yurt dışında futbol hayatlarını sürdüren Nihat Kahveci ve Emre Belözoğlu, Türkiye'ye dönmeyi düşünmediklerini söyledi. Gurbetçi futbolcular şu açıklamaları yaptılar:
Click the image to open in full size.
Yurt dışında futbol hayatlarını sürdüren Nihat Kahveci ve Emre Belözoğlu, Türkiye'ye dönmeyi düşünmediklerini söyledi.

Özel (A) Antrenörlük Kursu'na katılan milli futbolculardan Nihat, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, İspanya'da yeni bir takıma transfer olduğunu hatırlatarak, ''Villarreal ile 5 yıllık sözleşme imzaladım. İyi bir takıma transfer oldum. İspanya'da kaldığımiçin de mutluyum'' dedi.

Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini kaydeden Nihat, ''5 yıllık kontratım var. Ondan sonra da dönmeyi düşünmüyorum. Yurt dışında oyuncular Türkiye'ye dönmemeli, yurt dışında oynayan Türk oyuncuların sayısını artırmak gerekiyor'' diye konuştu.

Nihat, bir soru üzerine son iki turnuvaya katılamayan (A) Milli Takım'ın bundan sonra başarılı olacağına inandığını ifade ederek, ''İki turnuvaya katılamadık ama şimdi yeni bir kadromuz var. Milli takım, 2008'deki Avrupa Şampiyonası'na katılacaktır'' dedi.

Turkcell Süper Ligi'nin kaliteli bir hale geldiğini anlatan Nihat, sözlerini şöyle tamamladı:

''Geçen sezon şampiyonluk iki takım arasında geçti ama son saniyeye kadar büyük bir çekişme vardı. Yeni sezonda ne kadar çok takım şampiyonluk için mücadele ederse o kadar iyi olur. Eski takımım Beşiktaş'ın da yeni sezonda başarılı olacağına inanıyorum.''

EMRE: ''AVRUPA'DA DEVAM EDECEĞİM''-

Emre Belözoğlu da Türkiye'de isminin yine transfer haberlerinde geçtiğini belirterek, ''Yeni sezonda da futbol hayatımı İngiltere'de sürdüreceğim'' dedi.

İngiltere'de kendini başarılı bulduğunu anlatan Emre, ''Sakatlıklar yaşamama rağmen 23 maç oynadım. Kim ne derse desin kendimi başarılı buluyorum. Şu anda Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum.

Zaten kulübüm de beni isteyen 2 takıma vermedi. Hayatımdan memnunum.
Avrupa'da futbol hayatıma devam edeceğim'' diye konuştu.

Milli takımda genç ve yeni oyuncuların denendiğini ifade eden Emre, ''Bu takıma sonra tecrübeli oyuncular da katılacak. Dünya üçüncüsü olan takımla bu takımı kıyaslamamak lazım. Bu takım belki çok daha iyisini yapabilir'' dedi
Kaynak: internetspor.com
Blackindacity58 Ofline