Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-11-2007, 12:06   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kafkas'ın penaltı isyanı

Turkcell Süper Lig'de sahasında Galatasaray'a 1-0 yenilen Trabzonspor'da, kulüp asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, kazanmaları gereken bir maçı kaybettiklerini söyledi.
Sayitoğlu, son haftalarda aldıkları sonuçlardan sonra Galatasaray maçını kazanmak istediklerini belirterek, ''Kazanmamız gereken bir maçtı, ancak istediğimiz neticeyi alamadık'' dedi.
Maçın hakkının beraberlik olduğunu kaydeden Sayitoğlu, ''Son dakikada bir anlık dalgınlıktan golü yedik ve mağlup olduk. Oyun açısından çok kötü oyun oynadığımızı söyleyemeyiz. İnşallah bundan sonraki haftalarda daha iyi sonuçlar alacağız'' diye konuştu.
Sayitoğlu, devre arasında yeni bir yapılanma olup olmayacağı konusunun ise 16 Aralıkta yapılacak olağan genel kurulda göreve yeni gelecek yönetimin vereceği bir karar olduğunu da kaydetti.
-KAFKAS'IN PENALTI İSYANI-
Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas ise karşılaşmada penaltılarının verilmediğini iddia etti. Galatasaray karşısında 'galibiyeti kaçırdık' demediğini ifade eden Kafkas, ''Ancak TV'de izleyip de kırmızı kart gören oyunculara ceza vermeyen federasyonun, maçın CD'sini izleyip bu penaltının neden verilmediğini ve bunun için ne yapacaklarını açıklaması lazım'' dedi.
Kafkas, 5 maçlık cezanın ardından yaptıkları ilk maçta taraftarların takıma coşkulu bir biçimde destek verdiğini kaydederek, ''Taraftarımız görevini iyi yaptı. Biz ise istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık ve pozisyon da bulamadık'' diye konuştu.


26.11.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : AA
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla