Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-11-2007, 16:24   #106
1903_delisi

1903_delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kazananadam´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
valla her zaman kazanan beşiktaş olsun istiyoruz her ne olursa olsun ama bu yönetim bu kafayla her şey zorlaştı o kadar teknik direktörün hepsimi kötüydü? bu maç çok sıkıntılı geçecek üstlerinde ölü toprağı var sanki ,oftaşı yenip sevinmek ne demek yaa osmanlının son hali gibi..... koskoca takım üç kuruşluk takımı yendiğine sevinir oldu...utanma duygusunu kaybetmiş bir kadrodan hiç bir şey bekleyemiyorum bari bundan 7 yesinlerde takım iyi yolda gidiyor diye sevinelim..
Herşeyin başında hiçbir takıma üç kuruşluk takım demeye hakkın yok.O3 kurusluk dediğin takım su an tr nin en iyi takımı olan fenerbahçeye kök söktürmüş bir takım.Bu yüzden böyle konuşma.Böyle konusacaksan liverpoolu yendiğimiz ilk maçta söyler yada görebilirdin durumumuzu.Ben diyodum bu galibiyet sarhoşluğu çk şey kaybettrcek bize diye.Kaybettirdi we de kazanmaya başladık.Lig artık senin düşnündüğün gibi 3 byk tkm arasında oynanmıyo.Herkes herkese eşit bu durumda.O takımı yendiğimiz zaman nasıl sewinmiyosan.Büyük bi takıma yenildiğimiz hatta fark yediğimiz zaman üzülmeyeceksin.Söylediklerinin gerisine katılıyorum.Hiçbirşey weremiyoruz.Takımımız ve teknik kadromuza lafım yok ama yönetim berbat ötesi.İstifa gelsede kimse tasın altına elini koymaz...
1903_delisi Ofline