Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-11-2007, 17:43   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Gerets sürekli İnönü'yü anlatıyor"

"Gerets sürekli İnönü'yü anlatıyor"

Beşiktaş'ın Çarşamba günü İnönü Stadı'nda Marsilya ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi (A) Grubu maçı öncesi, Fransız takımının genç yıldızı Samir Nasri çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Son dönemde yaşadığı sakatlıklar sebebiyle takımdan ayrı kalan Nasri, Marsilya'nın Fransa Ligi'nde son oynadığı Metz maçında yeniden sahalara döndü ve formuyla göz doldurdu. Genç futbolcu geçtiğimiz haftasonu oynanan Metz maçında Niang'a yaptığı iki asistle 3-1'lik galibiyette büyük pay sahibi olmuştu.
"TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ ERİC GERETS BİZE DEVAMLI İNÖNÜ STADI'NIN ATMOSFERİNDEN BAHSEDİYOR"
20 yaşındaki Fransız futbolcu kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın eski teknik direktörü Eric Gerets'in İstanbul'un atmosferinden devamlı bahsettiğini ve kendilerini İnönü'de neyin beklediğini bildiklerini söyledi. Nasri şöyle konuştu:"Takım olarak Eric Gerets'in gelişi ile birlikte iyi bir form düzeyi yakaladık. Ligde son iki maçımızı kazandık. Şampiyonlar Ligi'nde de grubumuzda ikinci sırada yer alıyoruz. Gerets'in mükemmeliyetci bir insan olması bizi de etkiliyor ve oyunumuza yansıyor. Son oynadığımız Metz maçında durum 3-0'ken bile bize devamlı hücum etmemizi söyledi. Bu durum da bizim oyundan kopmamamızı sağlıyor. Gerets bize Beşiktaş ile oynayacağımız maç öncesi İstanbul'daki atmosferden sık sık bahsediyor. Stadın atmosferinin çok ateşli olduğunu vurguluyor. Ama ben öyle ortamlarda daha iyi oynuyorum. Ayrıca gruptan çıkmak istiyorsak, hiçbir bahaneye sığınmadan galip gelmek için savaşmalıyız. İstanbul'a hedeflerimiz aklımızda olarak gideceğiz. Beşiktaş taraftarı her ne kadar çok ateşli olsa da Çarşamba gecesi üç puanı alan taraf biz olmalıyız."
"BEŞİKTAŞ TEHLİKELİ VE ÇILGIN TARAFTARININ ÖNÜNDE YİNE GALİP GELMEK İSTEYECEKTİR"
Geleceğin Zinedine Zidane'ı olarak gösterilen Samir Nasri, Fransa'da Beşiktaş ile oynadıkları ilk maçtan daha çok baskı kurmaları gerektiğini ve deplasmanda oynayacakları için erken bir gol bularak rahatlamak istediklerini söyledi. Samir Nasri şu ifadeleri kullandı:"Beşiktaş kendi evinde iyi futbol oynuyor. Liverpool'u yendiler, Porto'ya son dakika golüyle mağlup oldular. Son olarak Liverpool'dan 8 gol yediler, ama bu rakibimizi daha çok motive edecektir. Tehlikeli ve çılgın taraftarı önünde yine iyi oynamaya çalışacaklardır. Ama biz ilk maçta yaptıklarımızdan mutlu olmadan sadece galibiyeti düşünerek oynaycağız. Beşiktaş'ın kaliteli Güney Amerikalı oyuncuları var. Kanatlardan iyi atak yapıyorlar. Rakibimizin bu yönlerini iyi analiz ettik. Onlara engel olmaya çalışacağız".
Nasri son olarak Beşiktaş'ın (A) Grubu'nun en zayıf takımı gibi göründüğünü, ama Şampiyonlar Ligi'nde her an herşeyin olabileceğini akıllarından çıkarmadıklarını sözlerine ekledi.


26.11.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : DHA
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla