Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-11-2007, 08:55   #2
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Gerets'e büyük şok

Marsilya kafilesi dün İstanbul?a geldi, ancak teknik direktörü Eric Gerets büyük bir sürprizle karşılaştı. Belçikalı hoca daha önce trafik kazası yaptığı gerekçesiyle az kalsın ülkeye alınmıyordu...
27.11.2007


1.5 saat bekledi
Beşiktaş'la yarın oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı için dün akşam saatlerinde İstanbul’a gelen Marsilya kafilesi büyük şok yaşadı... Fransız ekibinin hocası Eric Gerets, daha önce Galatasaray’ı çalıştırırken adının karıştığı bir olay yüzünden az daha Türkiye’ye giremiyordu. Türkiye’de çalıştığı dönemde aracıyla motosikletli bir kişiye çarptığı gerekçesiyle hakkında dava açılan Belçikalı teknik adam, pasaport kontrolünden geçerken bu dava yüzünden problemle karşılaştı.
Bir gün önce geldi
Durumu öğrenen Galatasaraylı yöneticilerin çabasıyla sorun çözülerek Gerets’in Türkiye’ye girişi sağlandı. Fakat tecrübeli çalıştırıcının bu olaylar yüzünden moralinin çok bozuk olduğu öğrenildi. Öte yandan basın mensuplarının büyük ilgi gösterdiği Mavi-Beyazlı ekibin normal programın aksine bir gün önceden Türkiye’ye gelmesi de dikkatlerden kaçmadı. Futbolcular basın mensuplarına yorum yapmaktan kaçındı.

Ahmet DEMİRTAŞ

Konu Pritt tarafından (27-11-2007 Saat 09:02 ) değiştirilmiştir..
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla