Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-11-2007, 15:58   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ertuğrul Sağlam Ve Serdar Özkan'ın Basın Toplantısı

Beşiktaş Teknik Direktörüz Ertuğrul Sağlam, Marsilya maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sağlam, Marsilya mücadelesinde taraftarlarının desteğinin önemine işaret etti.

Ertuğrul Sağlam, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Serdar Özkan ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, yarınki maçla ilgili şu değerlendirmede bulundu:

"Şampiyonlar Ligi’ndeki 5. maçımızda rakibimiz Marsilya, bizim için önemli bir maç. Her ne kadar geçtiğimiz maç kötü geçse de Şampiyonlar Ligi’nde bir üst tura çıkma iddiamız sürüyor. Yarınki maçta alınacak 3 puan, Şampiyonlar Ligi’nde bir üst tura çıkma umudumuzu son maça taşımamızı sağlayacak.”

Yarınki mücadelenin öneminin farkında olduklarını vurgulayan Ertuğrul Sağlam, “Taraftarın coşkusu, desteği ile kendi kalitemizi ve yeteneklerimizi birleştirip güzel bir galibiyet almak istiyoruz. Taraftarın desteği çok önemli. Coşkularının takıma artı güç sağladığını gördük. Onların desteği ve coşkusu ile birleşip güzel bir galibiyet alacağız” şeklinde konuştu.

Takımdaki sakat futbolulara da değinen Sağlam, şunları söyledi:

“Gökhan Zan, İbrahim Kaş, Diatta, Mehmet Yozgatlı ve Serdar Kurtuluş’un sakatlıkları devam ediyor. Bu oyuncular yarın bizimle beraber olamayacak. Yarın bu arkadaşların yerine görev alacak arkadaşların iyi oynayıp bize güzel bir galibiyet hediye edeceklerine inanıyoruz. Geçmişte birçok zoru başardılar, yarın Marsilya gibi bir takımı da yenebileceğimizi düşünüyorum.”

Marsilya’yı iyi tanıklarını anlatan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, “Antrenör değişikliğinden sonra çıkışa geçtiler. Başlarında çok sevdiğim, saygı duyduğum bir teknik adam var. Türk futbolunu ve Beşiktaş’ı iyi tanıyor. Onlar için avantaj olarak görülebilir, ama yarın her türlü atmosferde kazanma zorunluluğu olduğu için rakibin avantajlarını ortadan kaldırıp kendi lehimize avantaja çevirmeliyiz. Yarın hiçbir şekilde mazaret olmadığını da biliyoruz” dedi.

Marsilya mücadelesini kazanmamızın yanı sıra Liverpool-Porto maçının sonucunun da önemli olduğunu hatırlatan Sağlam, oyuncularının moralinin yüksek olduğunu sözlerine ekledi.

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Serdar Özkan ise yarınki maçın önemini bildiklerini vurgulayarak, şöyle konuştu:

“Yarınki maçın grupta dengeleri belirleyebileceğini düşünüyorum. Yarın kazanıp son maç için Porto’ya gidip orada final mücadelesi yapmak istiyoruz. İki maçı da alırsak gruptan çıkacağımızın farkındayız.”
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla