Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-11-2007, 16:11   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bu ikili Avrupa'nın gözdesi!

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Werder Bremen'de oynayan Diego ve Hamburg'da top koşturan Rafael van der Vaart'ın çok sayıda Avrupa kulübünün transfer listelerinde yer aldıkları bildirildi. Bild gazetesinde yer alan haberde, Hollandalı Vaart'ı uzun süreden bu yana İspanya takımlarından Valencia'nın istediği, İngiltere'den Arsenal ve Newcastle takımlarının da şimdi peşinde olduğu belirtildi.
Vaart'ın danışmanı Bayram Tutumlu, ''Rafael, Valencia'yı seviyor, ancak onun oraya gitmesi zor olacak. İngiltere ve İspanya'daki büyük kulüplerden teklifler var'' dedi.
Tanınmış futbolcu da sezon sonuna kadar Hamburg'ta oynayacağını belirterek, ''Daha sonra ne yapacağımı bilmiyorum'' şeklinde konuştu.
Werder Bremen ile 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan Diego'nun da bazı Avrupa kulüplerinin transfer listelerinde bulunduğu ifade edilen haberde, özellikle Real Madrid'ın Diego'yu renklerine katmak istediğinin tahmin edildiği kaydedildi.
Diego'nun babası Djair Ribas da Cunha'nın da İspanyol basınına yaptığı açıklamada, Diego'nun Madrid'e ''Hayır'' demesinin zor olacağını, Aralık ayında bir transferin zor göründüğünü, bu transferin yazın gerçekleşebileceğini söylediği ifade edildi.



27.11.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : AA
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla