Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-11-2007, 21:48   #1
kartalim_
 
kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
AVRUPADA SERİYE DEVAM

Beşiktaş Cola Turka:100 - Ovarense:74
27.11.2007 21:22

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, ULEB Cup’daki 4. maçından da galibiyetle ayrıldı. Portekiz temsilcisi Ovarense Aerosoles'i Beşiktaş Cola Turka Arena’da konuk eden Siyah Beyazlılarımız, rakibini 100-74 mağlup etti. Karşılaşmaya hızlı başlayan Siyah Beyazlılarımız üst üste attığı basketlerle öne geçti. Shumpert’in attığı sayılarla rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Ekibimiz, Sinan Güler’in de etkili oyunuyla rakibini baskı altına aldı. Savunmadaki disiplini ile dikkat çeken Takımımız, rakibine 10 dakikada sadece 10 sayı verdi ve ilk çeyreği 31-10 önde bitirdi.
İkinci periyotta farkın verdiği rahatlıkla mücadele eden Siyah Beyazlılarımız, Brown’un sayılarına müdahale edemedi. Pota altında rakibine sayı kaptıran Ekibimiz, farkın kapanmasına fazla müdahale etmedi ve peş peşe attığı basketler sonunda soyunma odasına 51-34 üstünlükle gitti.
Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, ikinci yarıya 1.5 dakika içinde attığı 7 sayıyla giriş yaparken, Shumpert ve Dalmau’nun basketleriyle 24. dakikada farkı 24 sayıya yükseltti. Savunmada da rakibin ağır oyuncularını engellemekte zorlanmayan Ekibimiz, müdafaadaki direnci ile Ovarense’ye sayı şansı tanımadı ve arayı iyice açtı. 30 sayı farkla 28. dakikaya giren Ekibimiz, içeriden ve dışarıdan attığı şutları sayıya çevirmekte zorlanmadı ve üçüncü çeyreği 79-52 galip tamamladı. Maçın başında yakaladığı üstünlüğü karşılaşmanın tümüne yayan Ekibimiz, son periyotta da karşılaşmayı yöneten taraftı. Sayı bulmakta zorlanmayan Takımımız, savunmadaki sert oyununu ise biraz gevşetti. Karşılaşmanın 35. dakikası Siyah Beyazlılarımız’ın 84-67 üstünlüğü ile geçilirken Takımımız’da 4 oyuncu çift haneli sayılara ulaştı. Siyah Beyazlılarımız, skorda üç haneli rakamlara ulaşmak için son dakikalarda ofansif bir oyun ortaya koydu ve bu hedefine bitime 2 saniye kala Sinan Güler’in attığı basketle ulaştı ve mücadeleden 100-74 galibiyetle ayrılarak, namağlup unvanını devam ettirdi. Dalmau attığı 24 sayıyla Takımımız’ın en skorer ismi olurken, Shumpert 19, Kaya Peker 13, Sinan Güler 12, Nicevic 10, Erkan ve Özer 5’er, Apodaca ve Mehmet Yağmur 4’er, Onur Aydın ve Eren Beyaz da 2’şer sayı attı.
kartalim_ Ofline   Alıntı ile Cevapla