Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-11-2007, 05:10   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Efsane geri döndü

Efsane geri döndü

Click the image to open in full size.
FATİH DOĞAN
Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.
Sivas maçında takımını yuhalayan Beşiktaş taraftarı, dün yine gerçek kimliğine büründü ve Marsilya'ya sahayı dar etti. Artık marka olan siyah-beyazlı tribünler zaferde büyük rol oynadı..
Click the image to open in full size.
Beşiktaş, Marsilya'yı 2-1 mağlup ederken maça damgayı bir kez daha siyah-beyazlı taraftarlar vurdu. Karşılaşmanın başından itibaren Beşiktaş'ı durmadan destekleyen tribünler yine tam not aldı. Kendi sahasında oynadığı son lig maçında Sivasspor'a yenilen Kartal, taraftarları tarafından protesto edilmiş, futbolcular ve teknik heyet de "Köstek değil, destek bekliyoruz" demişti. Dün alışılan kimliğine bürünen siyah-beyazlılar müthiş tribün performansıyla, "Efsane bir maçlık aradan sonra geri döndü" dedirtti.

AVRUPA YİNE ONLARI SEYRETTİ
Tüm Türkiye'nin, takımına verdiği desteği övdüğü Beşiktaş taraftarı yavaş yavaş bir Avrupa markası haline gelmeye de başladı. Tribünüyle ünlü Liverpoollular'ın bile şaşkınlıkla seyrettiği siyah-beyazlılar, Marsilya maçındaki performanslarıyla bir kez daha kendilerini Avrupa seyircisine göstermiş oldular.
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla