Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-11-2007, 11:42   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Carew Aston Villa'yı sırtladı

Carew Aston Villa'yı sırtladı

Blackburn Rovers'ın konuğu olan Aston Villa, karşılaşmadan 4-0 galip ayrılarak, Premier Lig'de ilk 6 takım arasına yükseldi.

Aston Villa'ya 3 puanı getiren golleri; Carew, Barry, Young ve Harewood kaydetti.

Mücadelenin 20. dakikasında Santa Cruz'un pasında Mc Carthy, topu filelere buluştururken, karşılaşmanın hakemi, Rovers'ın bu atağını ofsayt gerekçesiyle gol olarak saymadı. Bu pozisyonun 10 dakika ardından Carew, Aston Villa'yı öne geçirirken ilk yarının da skorunu belirledi.

İkinci yarıda 5 dakika geride kalırken, cezasahası içerisinde Agbonlahor'a faul yapan Nelsen, kırmızı kartla oyun dışında kalırken, penaltıya da sebep oldu. Barry penaltı atışını gole çevirirken, Carew'in geliştirdiği atakta, Ashley Young cezasahasının dışından vuruşunda bitime 9 dakika kala farkı 3'e taşıdı.

Martin O'Neill'ın öğrencileri bitime 1 dakika kala, Barry'nin pasında topla buluşan Carew'in şutunda, Harewood tamamlayan isim oldu ve maçın skorunu belirledi. Villa, 7 sene sonra üst üste 4. maçını da kazanırken, 6. sıraya yükseldi, son 4 maçında galibiyet elde edemeyen Rovers ise 9. sıradaki yerini korudu.

Bu karşılaşmada Tugay Kerimoğlu forma giymedi.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla