Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-11-2007, 12:35   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
8 parmaklı kaleci

Çanakkale Futbol 1. Amatör Ligi'nde mücadele eden Ecespor'un kalecisi Metin Özbek'in, kaza sonucu sol elinin baş parmağını kaybetmesi, işaret parmağının ise fonksiyonunu yerine getirmemesine rağmen sporculukta gösterdiği çabası, takım arkadaşları ile taraftarların takdirini topluyor.

Metin Özbek (35), 13 yaşında kaza sonucu meydana gelen silahla yaralanma olayının ardından sol elinin baş parmağını kaybettiğini, işaret parmağının fonksiyonunu yitirdiğini, diğer 3 parmağının ise tam anlamıyla çalıştığını söyledi.

Yaklaşık 2 yıllık tedavi sürecinin ardından 15 yaşında futbola başladığını anlatan Özbek, ilk olarak Biga'nın Balıklıçeşme takımında 11 yıl forma giydiğini, daha sonra yine aynı ilçenin takımı olan Adaspor'da 3 yıl futbol oynadığını, 2 yıldır da Çanakkale 1. Amatör Ligi takımlarından Ecespor'un kalesini koruduğunu belirtti.

Özbek, elinin sakatlığına rağmen kalecilik yapmakta pek sıkıntı yaşamadığını, takım arkadaşlarının kendisine sürekli destek olduğunu ifade ederek, “Takımımız, amatör kümede mücadele ettiği için mali durumu pek iyi değil. Burada her hangi bir ücret almadan, zevk için futbol oynuyoruz. Futbolun dışında özel bir şirkette çalışıyorum. Ayrıca boş zamanlarımda piyanist şantörlük yapıyorum. Evli ve iki çocuğum olduğu için geçimimi bu şekilde sağlamaya çalışıyorum” dedi.

Maçlarda elinin sakatlığına rağmen başarılı olabilmek için elinden gelen çabayı gösterdiğini belirten Özbek, bu çabasının takım arkadaşları ile taraftarlardan taktir topladığını kaydetti.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla