Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-11-2007, 04:11   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow ustular kazandılar

ustular kazandılar

Click the image to open in full size.
MURAT ÖZBOSTAN
Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.
Beşiktaş Başkanı ve yönetimi ne zaman sert çıkışlar yapsa bundan takım zarar görüyordu. Fakat Sivas maçı sonrası derin bir sessizliğe bürüren yönetim, sadece takımla ilgilendi; ölü toprağı atıldı..
Click the image to open in full size.
Marsilya galibiyeti Beşiktaş'ın üzerindeki ölü toprağını atmasına neden olurken, camianın da yüzü gülmeye başladı. 8-0'lık tarihi Liverpool hezimeti sonrası soğukkanlı tavırlarıyla akıllı bir politika çizen ve sessiz kalmayı tercih eden başkan Yıldırım Demirören, ekibinin de çok fazla konuşmasına izin vermeyerek yangına benzin dökmedi. Sivasspor maçında İnönü'de istifaya davet edilmesine rağmen sessizliğini koruyan, basına konuşmayan ne federasyon ne hakemler ne de kongre hakkında ağzını açmayan başkan, olayları dışarıdan takip ederken, bu süreçte takıma da hep moral aşıladı. Yapacağı basın toplantısını da iptal eden Demirören, yönetim kurulundaki takım arkadaşlarının da sakin olmalarını istedi. Öyle ki 12 Kasım'daki tarihi yönetim kurulu toplantısından sonra yapılan açıklamada "Yaptığımız hatalardan ders aldık. Daha dikkatli olacağız" denilerek yangına da su döküldü.

KONUŞMADI VE GÜVENDİ!
Genel menajer Sinan Engin'e konuşma yasağı getiren başkan, lige verilen arada da yaraları sardı. Tüm bu gelişmelerden sonra geçen hafta G.Birliği OFTAŞ galibiyeti Beşiktaş'a hayat verirken, oyunculara ve teknik kadroya duyulan aşırı güven de Marsilya zaferinin yaşanmasında başrolü oynadı.
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla