Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-11-2007, 15:31   #1
Schwarzer Adler
 
Schwarzer Adler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Phil Jackson 2 yıl daha uzattı

Los Angeles Lakers, tecrübeli antrenörü Phil Jackson ile olan sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. Kulübüyle 3. kez anlaşma imzalayan Jackson, 2010'a kadar Lakers'ı çalıştıracak.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.



Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.

NTVSPORGüncelleme: 12:48
TSİ 30 Kasım 2007 Cuma



NBA takımlarından Los Angeles Lakers, yoluna Phil Jackson ile devam edecek.
Tecrübeli antrenör, takımıyla olan sözleşmesini 2009-2010 sezonu sonuna kadar uzattı. Jackson'ın 2 yıllık sözleşme uyarınca 24 milyon dolar alacağı açıklandı.
Yaptığı basın toplantısında son anlaşması olup olmadığı şeklindeki bir soruya kesin bir yanıt vermeyen Phil Jackson, "50’li yaşlarımda sona yaklaştığımı düşünüyordum. Şu an 60’lardayım, belki 70’li yaşlarıma kadar giderim. Adım adım düşünüyorum. Bu çocuklarla birlikte nefes almak, onlarla aynı dili konuşmak kolay değil" dedi.
1999'da 30 milyon dolar karşılığı 5 yıllık sözleşme imzaladığı Lakers'a 3 kez şampiyonluk tattıran Jackson, 1 yıl ayrı kaldığı takımıyla 2005'te tekrar 3 yıllık anlaşmaya varmıştı. Basın toplantısında bir gazetecinin 'İkinci imzanızı, bu son diye nitelemiştiniz' şeklindeki hatırlatmasına, "O ben değildim" diyerek esprili bir yanıt veren Jackson, 2010'a kadar Lakers'ı çalıştırmaya devam edecek.
Red Auerbach ile birlikte 9 şampiyonlukla NBA rekorunu elinde bulunduran 62 yaşındaki teknik adam, kariyeri boyunca 927 galibiyet-399 mağlubiyet aldı. Play-off'larda da 179-77'lik galibiyet oranı yakalayan Jackson'ın takımda kaldığı için çok mutlu olduğunu söyleyen yıldız oyuncu Kobe Bryant, "Bu harika bir haber. O benim için tüm zamanların en iyi antrenörü" dedi.
Forvet oyuncusu Lamar Odom da, "O şampiyon bir koç. Çok anlayışlı ve bilge bir insan. Rekorları da he şeyi anlatıyor zaten" diye konuştu.
__________________
Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar..
Schwarzer Adler Ofline   Alıntı ile Cevapla