Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-11-2007, 22:46   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Melek yüzlüm melek oldu...

Atlasjet uçağında hayatını kaybedenler için arkadaşlık sitesi Facebook üzerinde grup açıldı. Facebook’taki "30.11.2007-Isparta’da Kaybettiklerimiz" isimli gruba kısa süre içinde çok sayıda kişi üye olurken, buradaki ortak duvara taziye mesajları yağdı.
Ayrıca yirmi yaşındaki kabin görevlisi Mana Topçu’nun bir ay önceki doğum günü fotoğrafları anısına yine Facebook'ta açılan sayfada yayınlanıyor.
Pilot ve kabin görevlilerinin fotoğraflarına yer verilen grupta yolcuların isimleri de bulunuyor. Bazıları kazada hayatını kaybeden mürettebatın arkadaşlarından gelen taziye mesajlarından bazıları şöyle:
- İnanmak çok zor, keşke kötü bir şaka olsaydı.
- Artık gelemeyecekler, onlar artık cennet yolundalar.
- Şok içerisindeyim. Sinem’in (kazada hayatını kaybeden hostes Sinem Hatice Vurgun) öldüğüne inanamıyorum. Bir mucize olsun ve geri gelsin.
- Atlasjet Acenteler ve Satış Geliştirme Departmanı olarak kazada yaşamını yitiren tüm çalışma arkadaşlarımıza, yolcularımıza Allah’tan rahmet ve ailelerine sonsuz sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
- Sözün bittiği yer. Defalarca aynı uçuşlarda kader birliği yaptığım arkadaşlarıma şimdi Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânınız cennet olsun.
- Camia büyük yasta... Diyecek hiçbir şey yok. Soğukkanlılıkla ayakta durmamız gerekiyor. Sizleri unutmayacağız, mekanınız cennet olsun.
- Ben de bu uçakta akrabamı kaybettim. Çok üzgünüm.
- Canım Müminem (kazada hayatını kaybeden hostes Mümine Bulut) ne çok uçuş yaptık birlikte... Hep melektin, şimdi ebedi meleksin. Mekânın cennet olsun, yaktın içimizi...
- Mana (kazada hayatını kaybeden hostes Mana Topçu), seni hiç unutmayacağım, kardeşim benim.
- Hâlâ inanamıyorum... Mümine benim okul arkadaşım, 2 yıl aynı sırada oturduk. Melek yüzlüm melek oldu.
- Beraber uçuşlara güle oynaya gittiğimiz sevgili arkadaşlarımızın başına gelen bu olaya inanmak istemiyorum. Gencecik arkadaşım Mana, cıvıl cıvıl arkadaşım Mümine ve diğer arkadaşlarımız, meslektaşlarımız ve yolculara Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve sevdiklerine sabır diliyorum.
- Eski bir hostes olarak bu korkunç kazada hayatını kaybeden meslek arkadaşlarıma ve yolculara Allah’tan rahmet, yakınlarına da sabır diliyorum.
- Eski bir havacıyım. Çok şaşkınım ve son derece üzgünüm. Bu korkunç olayda hayatını kaybeden meslektaşlarıma ve yolculara Allah’tan rahmet, yakınlarına da sabır diliyorum.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla