Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-12-2007, 03:29   #1
Schwarzer Adler
 
Schwarzer Adler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal'dan Campbell bombası

Ocak ayında süper transferler yaparak kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Beşiktaş, Portsmouth'un süper yıldızı Sol Campbell için dün menajer Sinan Engin'i İngiltere'ye gönderdi. Engin'in listesinde ayrıca Carlton Cole (West Ham), Cacapa (Newcastle) ve Jonathon Woodgate (M'Brough) de bulunuyor.


***

Seç, beğen, al!

Sol Campbell (33), Caçapa (31) ve Jonathan Woodgate (27) için düğmeye basan Beşiktaş, Ocak'ta üç isimden birini alacak.

Marsilya'yı yenerek Şampiyonlar Ligi'nde yeniden iddialı bir duruma gelen siyah-beyazlılar, transfer taarruzuna başladı. İlk olarak savunmasını güçlendirmek isteyen Kartal, rotasını İngiltere'ye çevirdi. Hızlı ve sert futbol oynanan İngiltere Ligi'nden tecrübeli bir stoper almak isteyen Beşiktaş, Sol Campbell, Jonathan Woodgate ve Caçapa için düğmeye bastı.

İLK TERCİH CAMPBELL
Beşiktaş'ın bu mevkii için düşündüğü isimlerin başında Sol Campbell geliyor. 33 yaşındaki tecrübeli stoper, kariyerinde toplam 433 maça çıktı ve rakip filelere 19 gol gönderdi. İki sezondur Portsmouth'ta forma giyen 1.90 boyundaki Campbell'in kulübüyle 2010'a kadar sözleşmesi bulunuyor. Kartal'ın listesindeki ikinci isim olan 27 yaşındaki Woodgate, Middlesbrough'da oynuyor.

179 MAÇTA 5 GOL
Jonathan Woodgate, 1998- 2003 yılları arasında Leeds United'da forma giydi. Ardından Newcastle ve R. Madrid'de görev yapan İngiliz yıldız, 2006-07 sezonunda ise Middlesbrough'a kiralandı. Ağustos 2007'de 7 milyon pound'a Middlesbrough'a dört yıllık imza attı. 1.88 boyundaki Woodgate, kariyerindeki 179 maçta 5 gol atarken; 6 kez de milli takım forması giydi.

O.LYON'DA 7 SEZON
Siyah-beyazlıların üçüncü alternatifi ise Caçapa. 31 yaşındaki yıldız, sezon başında Newcastle United'a transfer oldu. 1.84 boyundaki stoper, 2000 yılında geldiği O.Lyon'da tam 7 sezon başarıyla forma giydi. Tıpkı Woodgate gibi Ağustos ayında N.United ile 3 yıllık (2+1) sözleşme yapan Caçapa, sadece 9 maçta forma şans buldu.
__________________
Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar..
Schwarzer Adler Ofline