'Kısa pantolonla gezerlerdi' | | Rıza Çalımbay'dan sonra Samet Aybaba da Beşiktaş Yönetimi'ni eleştirdi: Ben kaptanlık yaparken, tribündekiler de Yıldırım Demirören de kısa pantolonla geziyordu
1.12.2007 ‘El sıkıştık, aramadılar’
Beşiktaş'ın efsane oyuncuları birer birer Siyah-Beyazlı kulübe sırt çeviriyor. Teknik direktörlük yaşamını sürdüren Rıza Çalımbay’ın ardından Samet Aybaba da olay yaratacak ifadeler kullandı. İşte Aybaba’nın Futbol Ekstra dergisine yaptığı açıklamalar: “Artık Beşiktaş’tan teknik direktörlük anlamında bir beklentim yok. Beşiktaşlı yöneticiler benimle anlaştılar ama bir daha aramadılar. Günler sonra tekrar çağırdıklarında da ben gitmedim... Beşiktaş’ta kaptanlık yaparken, bana karşı olduğu söylenen Çarşı grubu da, Yıldırım Demirören de kısa pantolonla geziyordu...” ‘Ertuğrul sezonu bitiremez’
“Galiba Yıldırım Demirören, ‘Ben bu kulüpte olduğum sürece Samet Aybaba kapıdan giremez’ demiş. Ben zaten bu kulübün içindeyim. Orada benim kaç tane resmim var. Herhalde başkanın gözü görmüyor. Kulüpten girdiğinde kafasını kaldıracak, karşısında benim resmimi görür kupalarla falan... Ben olsaydım PAF takım kararı veremezdi; karşı koyardım. Lobim olmadığı için Beşiktaş’ın teknik direktörü değilim. Keşke daha çok kalabilse ancak Ertuğrul Sağlam’ın sezonu bitirmesi çok zor. Bakalım devreyi tamamlayabilecek mi? Ertuğrul 6-7 yıl başka yerlerde çalışsaydı, kariyeri tartışılmazdı.” |