Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-12-2007, 11:59   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İbRahim Toraman'dan Medyaya Sitem

Toraman, Liverpool maçının ardından yerden yere vuranların, Marsilya galibiyetiyle sırtlarını sıvazladıklarını belirtti. Başarılı savunmacı, yerli futbolcuların tolerans görmediğini söyledi.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Şampiyonlar Ligi'nde aldıkları 8-0'lık Liverpool mağlubiyeti nedeniyle bazı kesimler tarafından yerden yere vurulan İbrahim Toraman, Marsilya galibiyeti sonrası sırtlarının sıvazlanmalarına inanmadıklarını söyledi.

Liverpool maçını tamamen unuttuklarını dile getiren Toraman "Hiç kimse 8-0 yenilmek istemez. Şimdi soruyorum. Biz utanılacak ne yaptık da basında çıkan resimlerimizde gözlerimize siyah bantlar çekildi. Maalesef Beşiktaş futbolcusu yerden yere vuruluyor. Yendiğimizde sırtımız sıvazlanıyor, yenildiğimiz de yerden yere vuruluyoruz" diye konuştu.

Marsilya maçını sakat sakat tamamladığını belirten siyah - beyazlı futbolcu şöyle devam etti:
"Baki elinden geleni yapıyor. İbrahim Üzülmez o yaşına rağmen koşuyor, atak kesiyor ve atak yapıyor. Gökhan Zan'a camdan adam dediler. Ama maalesef biz yerli olduğumuz için basın, yorumcular ve futbol kamuoyu bizi çok ağır eleştiriyor. Bu ülkeye gelen yabancılara gösterilen toleransın yarısı bile bize gösterilmiyor."
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla