Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-12-2007, 12:04   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
4 Büyüklerin 4 Küçükleri (Doğan YOLDAŞ)

Bazı sözler vardır asla unutulmaz!..

-Bugün yaptığın her iyi şey yarın için mutlak bir yatırım değildir! Yarın yeni yatırımlar peşinde koşmalısın!..

Ya da gazetecilik dilinde;

-Bugün yaptığın manşet haberin yarın hiç bir değeri yoktur! Yarın yeni manşetler çıkarmalısın!..

Şimdi bu sözleri hatırladıkça aklıma bazı futbolcular gelmiyor değil! Fazla uzağa gitmeye gerek yok. Yakın zamana bakalım. Dün manşet yapıp bugün üzerine yatan ya da yatmayıp aynı manşeti 8 gündür okuyanlara!

Gökhan Gönül:
Son günlerde hem Fenerbahçe'de hem de Milli takım'da sergilediği futbolla adından en çok sözettiren oyuncu oldu. Son iki maçta Milli Takım'ı ve Fatih Terim'i neredeyse tek başına ipten aldı! Günlerce manşetlerde yer aldı ve taraflı tarafsız herkesin sevgilisi oldu.

Son maçında ise Milano'da mevkidaşı Roberto Carlos ile birlikte adeta Inter'in çimlerine gömüldü. Takıma olumlu bir etkisi olmamasının yanında yaptığı el-kol hareketleri ile de herkesin tepkisini çekti. İki hafta önceki Gökhan'dan eser yoktu. Manşetiyle yerin dibine battı. Şimdi herkes onun bir sonraki performansını bekliyor.

Gökdeniz Karadeniz:
Lig başladığında golleri ve asistleriyle takımını ateşleyen en etkili oyuncuydu. Sezon başında Fantezi Futbol'la ilgilenen herkesin takımında demirbaş yaptığı isimdi. Son 6 haftadır galibiyet yüzü görmeyen takımıyla birlikte yok oldu gitti. Trabzonspor'da bu sezonun en etkili oyuncusu olmaya adayken şimdi ne gol atabiliyor ne de attırabiliyor. Acil tırmanışa geçmesi gerekir yoksa takımla birlikte karadenizin azgın sularında boğulmak üzere.

Lincoln:
Daha Schalke'de oynarken maçlarını beğeniyle takip ettik. Galatasaray'a geldi heyecanlandık. Bir kaç hareket çekti bir kaç da şık gol atınca "bu tamamdır" dedik. Ama dediğimize pişman olmadık da değil! Sakat mı, cezalı mı, kavgalı mı yoksa küs mü?.. anlayamadık! Takımın "en iyi ismi" olması gerekirken "en az oynayan" haline dönüşmesi sarı kırmızılıları bir hayli üzdü. Oynadığı maçlarda da etkili olamayışı akıllarda soru işaretleri bırakmaya başladı.

Ricardinho:
Geçen yıl Beşiktaş'ı Bobo ile birlikte adeta tek başına uçuran Rico Paşa lakaplı Ricardinho'ya bu sene bir haller oldu. Duran topları ustaca kullanıyordu. Beklenmedik pozisyonlarda attığı gollerle taraftarların sevgilisi olmuştu. Bu sene oyuna hiç katkısı yok ve hatta oyunu terkettiğinde takım daha başarılı oynuyor. Tello, Rico Paşa'nın pabucunu dama atmaya aday. Ricardinho'yu yakın bir gelecekte bir Anadolu takımında görürseniz şaşırmayın!
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla