Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-12-2007, 12:18   #15
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Susiç: Beşiktaş’ı bir kez daha yenmek istiyoruz

Muhammet KAÇAR / RİZE, (DHA)

Çaykur Rizespor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş'ı mağlup ederek, Kasımpaşa maçı ile yakaladığı çıkışını sürdürmek istiyor.

Yeşil-mavili takımın teknik direktörü Saffet Susiç, Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’nde elde ettiği galibiyet ile moral bulduğunu belirterek, "Pazar akşamı işimiz oldukça zor olacak. Beşiktaş’ı kupada yendiğimiz dönem çok kötü bir grafiği vardı. O dönem oynadığı dört maçını kaybetmişti. Ardından oynadığı iki maçta ligde Gençlerbirliği Oftaş ve Şampiyonlar Ligi’nde Marsilya’yı yendi. Bu galibiyetler sonrası oldukça moral depoladılar. Bu bizim işimizi daha da zorlaştırdı. Ancak Marsilya yorgunu Beşiktaş’ı kupada yendiğimiz gibi ligde de yenmek istiyoruz" dedi.

Susiç, takım olarak galibiyetten başka bir düşünceleri olmadığını belirterek, “Eksiklerimiz var ama bunlara rağmen sahada kazanmak için mücadele edeceğiz. Rakibimizin gücünün farkındayız ama onlar da bizim gücümüzün farkına varacaklar. Bu maçtan alabileceğimiz üç puan bize önümüzdeki haftalar için bir umut ışığı olacaktır” diye konuştu.

Öte yandan Çaykur Rizespor’da Beşiktaş maçı öncesi sakatlıkları bulunan Altan ve Anderson ile sözleşmesi gereği siyah beyazlı takıma karşı oynayamayacak olan Fahri bu maçta forma giyemeyecek.

Yeşil mavili takımın Beşiktaş maçında mücadele edecek olan muhtemel 11’i şöyle:
Gonzales - Gökhan, Suat, Kürşat, Ergün- Emrah, Cumhur, Leandro, Victoria- Riberio, Zafer.
</B>
bjk_bjk Ofline