Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-12-2007, 20:47   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kaka mı? Del Piero mu?

Kaka mı? Del Piero mu?

İtalya Serie A'da haftanın en önemli maçında Milan ile Juventus Giuseppe Meazza'da karşı karşıya geliyor, Artık nefesler tutuldu ve geri sayım başladı... Bir sezon aranın ardından yeniden İtalya Serie A'ya dönen Juventus'ta, bu sezonki mutlak hedef Serie A şampiyonluğu. Geçen sezon ezeli rakibi Inter'in 36 puan gerisinde Serie A'yı dördüncü sıradan bitiren Milan ise kötü gidişe Juventus karşısında son vermek istiyor.
Birbirinden kaliteli oyuncuların olduğu iki takım da, teknik direktörler Ancellotti ve Ranieri'nin en fazla güvendiği isimler Kaka ve Del Piero olacak. Bu sezon Milan'ın ayakta kalan tek isimi olan Kaka, geçen hafta Cagliari deplasmanında gösterdiği performansla hayal kırıklığı yarattı. Geçen hafta için Brezilya Milli Takımı'nda yorgun dönen yıldız futbolcu, 1 penaltı atışından yararlanamayarak Milan'ı zoru sokmuştu. Serie A'da zor günler geçiren Milan'da, Kaka bu performansına rağmen teknik direktör Ancelotti'nin Juventus karşısındaki en büyü kozu olacak. Milan'ın 2005 yılında İtalya Serie A'da Juventus'u 3-1 yendiği karşılaşmada bir gol atmayı başaran Kaka, 2 yıl aradan sonra yeniden Juventus ağlarını havalandırmayı başarabilecek mi hep beraber göreceğiz.
Juventus'un, Milan karşısındaki en büyük kozu ise hiç kuşku yokki Dei Piero olacak. Kısa süre önce Juventus tarihinin tam anlamıyla bir parçası olan Del Piero, siyah beyaz çubuklu formasıyla 182. golünü kaydederek Giampiero Boniperta'yı egale edip Torino devinin tarihindeki en golcü ismi olmayı başarmıştı. Juventus'un geçen hafta Palermo'yu 2-0 yendiği karşılaşmada sonradan oyuna giren Del Piero, maça adeta damgasını vurmuştu. Girer girmez nefis bir frikik golü atan Del Piero, maçı 2 gol 1 asistle kapamayı başarmıştı. 2007 yılında Milan ile deplasmanda oynanan İtalya Kupası maçında fileleri havalandırmayı başaran Del Piero, Juventus teknik direktörü Ranieri'nin de bu maçtaki en büyük kozu olacak.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla