Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-12-2007, 02:49   #1
Schwarzer Adler
 
Schwarzer Adler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kara Kartal İnönü'de yüksek uçacak

Şampiyonluk adaylarından Beşiktaş, Marsilya zaferinin vermiş olduğu büyük moral ile bugün BJK İnönü Stadı'nda Çaykur Rizespor'u ağırlıyor. Kara Kartal, kazanıp zirveye bir adım daha yaklaşmayı hedefliyor. Saat 19.00'daki maçı LİG TV naklen yayınlayacak.


***

12'den vurun

Futbolcularıyla özel bir toplantı yapan genç teknik adam, dört maçtan galibiyet bekliyor.

Şampiyonlar Ligi'nde Marsilya'yı mağlup ederek yeniden gruptan çıkma şansını yakalayan Beşiktaş'ta gözler lige çevrildi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Ümraniye'de futbolcularla yaptığı özel toplantıda ilk yarı bitene kadar oynanacak dört lig maçında da kayıp istemediğini söyledi. Sağlam şöyle konuştu: "Sırasıyla Çaykur Rize, Bursa (D), MKE A.Gücü ve Vestel Manisa maçlarını mutlaka kazanmalıyız. Alacağımız 12 puan bizi rahatlatacak."

TARİHİ FIRSATI KAÇIRMAYALIM
Sağlam, sezonun ilk yarısını üst sıralarda bitirmelerinin her anlamda büyük önem taşıdığını belirterek, "Taraftarlarımızı mutlu etmek ve ikinci yarıya moralli başlamak için bu maçları kayıpsız geçmeliyiz. Bugünkü Rize maçı, serinin başlangıcı olsun. Ardından Bursa'yı geçerek Porto'ya gitmeliyiz. Devler Ligi için önümüzde tarihi bir fırsat var. Porto karşılaşmasını da kazanarak, Beşiktaş'ın büyüklüğünü kanıtlamalıyız" diye konuştu.

BEŞiKTAŞ

A.Tandoğan İ.Üzülmez İ.Akın Nobre Bobo Serdar Özkan Higuain Koray Baki Rüştü Delgado

Ç.RiZE
Suat Ergün Leandro Victoria Riberio Zafer Emrah Cumhur Gökhan Kürşat Gonzales

Hakem: Zafer Önder İpek Stat: BJK İnönü Hava: P.Bulutlu 6 derece
Fatih DOĞAN
__________________
Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar..
Schwarzer Adler Ofline   Alıntı ile Cevapla